Vilhjálmsson: – Alle vil ha «Kjerka»!

Matthías Vilhjálmsson og resten av spillerne får oppfylt ønsket sitt om å høre Vålerenga Kjerke rett før avspark mot Rosenborg på søndag.

På vegne av spillerne kom Matthías Vilhjálmsson innom arrangementsavdelingen med ett ønske: Å få Vålerenga Kjerke spilt rett før avspark.

– Vi synes sangen er veldig, veldig bra og spiller den ofte i garderoben selv. Ofte når man kommer på bortebane spiller lagene låtene sine rett før avspark og det gir alltid god stemning. Nå er det vi som er på hjemmebane, og får vi alle med oss, kan vi skape frykt hos motstanderne, sier Vilhjálmsson etter fredagens treningsøkt på Intility Arena.

I stedet for å høre sangen mens de gjør seg klare i garderoben, får spillerne være med når den ljomer utover Intility Arena på søndag.

For som han sier:

– Det er deilig å ha supporterne i ryggen. De har levert bra i år.

Annonse:

– Knalltøff kamp

For det er en revansjesugen gjeng som vil vise seg frem fra sin beste side når Rosenborg står på motsatt banehalvdel på Supersøndagen.

– Vi har vært inne i en dårlig periode og har lyst å vise supporterne en bedre side av oss selv. Det blir en knalltøff match mellom to lag som har lyst å angripe så jeg tror det blir en morsom kamp, sier islendingen.

God timing

Siden lagene møttes i Trondheim i midten av juni har trønderne fem seire, to uavgjort og ett tap. Men fire av de fem seirene kom på hjemmebane og har kun slått nabo Ranheim på bortebane i denne perioden. Vilhjálmsson mener at timinga for å møte trønderne passer Vålerenga nå.

– Vi må tilbake til det vi var gode på i vårsesongen. Da var vi veldig kompakte, men kom med mange folk i angrep når det var mulighet for det. Vi er selvfølgelig obs på at Rosenborg er et godt lag og har vært gode de siste månedene. Det blir en tøff kamp, men det kan kanskje passe oss å møte de nå.

Kampen går klokka 20.00 førstkommende søndag.

Toppbilde: Vilhjálmsson i aksjon mot Kristiansund. Foto: NTB Scanpix.

Annonse fra Obos-ligaen: