- Jeg liker å spille mot Mjøndalen

Matthias Vilhjalmsson har scora i hver eneste kamp han har spilt mot bruntrøyene.

Annonse:

Den siste treningsøkten før søndagens oppgjør mot Mjøndalen er gjennomført, og nå handler det bare om å lade batteriene og gjøre seg klar. 

- Jeg ligger rett ut på sofaen og slapper av, og det har jeg gjort siden jeg kom hjem fra trening, sier Matthias Vilhjalmsson direkte på telefon fra leiligheten i Innspurten. 

Kjennes bra ut

Han og resten av troppen fikk noen dager velfortjent fri etter kampen mot Aalesund, og har brukt de siste dagene til å forberede seg på det som venter i morgen kveld. 

- Jeg kan ikke huske sist vi hadde fri, så jeg tror vi alle trengte denne lille pausen. Nå kjennes beina og kroppen bra ut, og vi har fått ladet batteriene skikkelig, sier han og fortsetter: 

- Det har blitt jobbet godt på feltet de siste dagene, og uten å røpe for mye så har vi fått finpusset litt på spillestilen og hvordan vi presser. Vi kjenner oss klare! 

Trives mot Mjøndalen

Vilhjalmsson har møtt Vegard Hansens menn både som IK Start- Rosenborg- og Vålerenga-spiller, og han har scoret i samtlige kamper han har vært på banen. 

- Jeg er faktisk usikker på hvorfor det har gått såpass bra mot dem, men jeg liker å spille mot Mjøndalen. Det er et lag med skikkelig passion, sier han og legger til: 

- Vi vet det blir en tøff kamp på Consto Arena, det pleier det å bli, men vi reiser dit for å ta med oss tre poeng tilbake til Oslo, avslutter han. 

Kampen mot Mjøndalen har avspark søndag klokka 18.00 og sendes direkte på TVNorge og Dplay. 

Under kan du se noen av høydepunktene fra årets sesong så langt: 


Annonse fra Obos-ligaen: