- Jag gillar atmosfären skarpt!

Erik Israelsson om det å spille foran egne supportere på Intility Arena. Se ENGA Live her!

Mot Rosenborg spilte han venstreback, og i følge Freddy dos Santos fikk han rollen til å se enkel ut. Når IK Start kommer til Intility Arena søndag kveld, er Erik Israelsson mest sannsynlig tilbake i vant posisjon på midtbanen. 

Ukas siste treningsøkt ble gjennomført i solskinnet på Valle fredag formiddag, og svensken gleder seg til å spille foran egne supportere igjen. 

- Atmosfæren her er alltid veldig bra, men det har vært spesielt i de siste kampene. Det er imponerende hvordan supporterne alltid stiller seg bak oss, sier Israelsson. 

Daniel Fredheim Holm har gått glipp av begge oppgjørene mot Rosenborg, men når gamletrener Kjetil Rekdal kommer tilbake til Valle med sitt IK Start, er kapteinen klar. 

- Det blir morsomt å spille mot gamle kjente igjen. Vi vet at han (Rekdal journ.anm) skifter litt formasjon innimellom, så vi må være forberedt på det. 

På spørsmål om hvordan han og laget skal løse dette, svarer Fredheim Holm: 

- Vi må være direkte og ha tempo på ballen. Start har mange spillere på sidene, men i midten er vi i overtall, og det må vi utnytte, avslutter han. 

Se hele ENGA Live øverst i saken. 

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: