becs paris

Verdensrekordforsøk i Fanzone!

Det skjer mye i forkant av Vålerengas kamp mot Start søndag, blant annet skal Tobias Becs forsøke å komme i Guinness rekordbok med fotballtriksing!

Tobias Becs reiser verden rundt med sin freestyle-fotball, og med sine unike fotballferdigheter har han over en kvart million følgere på sosiale medier.

På søndag får han ett minutt på å ta så mange «triple jorda rundt» han klarer. «Jorda rundt» er når han beveger foten rundt ballen mens den er i lufta, og han skal da ta foten rundt ballen tre ganger for å få ett gjeldende forsøk (se video av trikset nederst i saken). Klarer han 10 eller flere på ett minutt havner han i Guinness rekordbok!

(saken fortsetter under bildet)

26-åringen starter litt over klokka fem i ballbingen i Fanzone, og Guinness rekordbok er da allerede på plass med videokamera for å påse at alt går riktig for seg.

Tobias Brandal Busæt, som han egentlig heter, har vunnet fem VM-titler, to EM-titler, to skandinaviske titler, samt tre NM-titler i fotballtriksing. Nå er det altså offisiell verdensrekord han går for på Valle!

Følg Becs på Youtube, Facebook og Instagram.

Tidligere denne uka inspirerte han store og små med fantastiske triks da Engaland besøkte Reinsvoll:


(Alle bilder: tobiasbecs.com

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: