- Har faktisk aldri spilt mot Odd

Skiensgutten Fredrik Oldrup Jensen gleder seg til sitt første møte med gamleklubben.

Annonse:


Det eneste laget han ikke møtte i 2020 var gamleklubben Odd, men onsdag kveld får Oldrup endelig sjansen. Kampen mot Viking er for lengst evaluert, og planen til i morgen er klar: 

- Vi hadde et bra møte i Stavanger før vi reiste tilbake til Oslo. Vi fikk prata ut og evaluert det som var bra og det som var mindre bra. Det som blir viktig mot Odd er å finne tilbake til det vi gjør når vi er på vårt beste, sier han og fortsetter: 

- Vi gjør veldig mye bra i førsteomgangen mot Viking, da er vi aggressive og gjør ting riktig med ballen. Tar vi frem vårt beste mot Odd, er vi et bedre lag enn dem og skal ta tre poeng her hjemme, sier Oldrup. 

Mens han og resten av spillerne er hjemme og lader opp til kamp, sitter administrasjonen spent på stadion for å følge Europa-cuptrekningen klokka 13.30. På spørsmålet om hvem han ønsker å møte, sier midtbanegeneralen følgende: 

- For å være ærlig så håper jeg på så dårlig motstand som mulig. Jeg har lyst å komme inn i gruppespillet, og om det da er noen store lag vi møter på veien bryr jeg meg egentlig ikke så mye om. Jeg vil aller helst bare komme meg til gruppespillet så får vi få noen gode motstandere der, avslutter han med et smil. 

Les mer om onsdagens trekning her

Odd er gjester på Intility Arena klokka 20.00, og kampen ser du direkte på Eurosport Norge

Foto: Morten M. Larød/Sportfoto

Annonse fra Obos-ligaen: