- Vinner laget, skinner enkeltspillere

Det spiller ingen rolle hvor Matti spiller så lenge laget vinner. Se intervjue der både Shala og Tollås Nation prøver å sette ut islendingen her.

Annonse:

Lek og latter prega fredagens Vålerenga-trening, og Matthias Vilhjalmsson kan forsikre oss om at stemninga er veldig god i troppen. 

- Gutta er i godt humør. Det har vært noen gode resultater i det siste, og selv om stemninga er bra, så er vi veldig fokuserte også, sier islendingen. 

K P
7 Lyn 3 4
8 Vålerenga 3 4
8 Aalesund 3 4
10 Ranheim TF 3 3

Tollås Nation og en syngende Shala (!) prøvde å sabotere intervjuet i spillerslusen, men Vilhjalmsson fikk allikevel frem hva han tenker om rollen som indreløper versus spiss. 

- Jeg driter i hvor jeg spiller. Jeg vil bare vinne fotballkamper og at laget lykkes. Gjør vi det, skinner også enkeltspillere, sier han. 

På søndag venter en ny tøff oppgave for hovedstadens menn når Kristiansund er verter i ballbyen. På seks kamper mellom lagene har det endt med to seire til hver og to uavgjorte. 

- Det blir en tøff kamp det. Kristiansund har vært veldig solide de siste sesongene. De har gode enkeltspillere og mye fysikk, men det er gode muligheter der oppe hvis vi ligger strukturert og tar sjansene våre. Jeg tror det blir en jevn match, spår Vilhjalmsson. 

Se hele intervjuet i videoen under: 


Annonse fra Obos-ligaen: