Fitim Azemi klar for Sandefjord

Spissen går på lån ut sesongen.

På overgangsvinduets siste dag ble Vålerenga og Sandefjord Fotball enige om en leieavtale for Fitim Azemi. Spissen skal spille for Martí Cifuentes lag ut sesongen 2018. 

Tidligere i dag ble det klart at Flamur Kastrati går fra Sandefjord til Kristiansund, og laget fra hvalfangerbyen var dermed på jakt etter en erstatter på topp. 

Annonse:

Azemi har vært uheldig med skader denne sesongen, men er nå tilbake for fullt og scora også for Vålerenga 2 i tirsdagens 3-1-seier over FK Vidar (se målet her).

Nå venter nye utfordringer i Sandefjord Fotball, og sportslig leder i Vålerenga, Jørgen Ingebrigtsen har god tro på at dette blir bra for spissen. 

- Det har dessverre blitt lite spilletid på Fitim det siste året, og vi tror det er riktig for han med en restart i et annet miljø. Både vi og Fitim har god tro på at spilletid på et godt nivå kan få han tilbake i den formen han hadde før han reiste til Israel, sier Ingebrigtsen og legger til:

- Fitim har trent godt etter operasjonen, og har etter hvert fått spilletid i 2. div hos oss. Vi tror han er klar for å konkurrere om en plass på laget i Sandefjord, og ønsker han lykke til med resten av sesongen, avslutter Ingebrigtsen.  

Azemi kom til Vålerenga fra Maccabi Haifa i august 2017, og har kontrakt ut sommeren 2021. 

Vi ønsker Fitim lykke til i Sandefjord Fotball!

Annonse fra Eliteserien: