Viktig seier for Vålerenga 2

Ved å vinne 3-1 klatra dermed rekrutta over nedrykksstreken. Se høydepunkter og seiersrop her!

Ett mål i hver omgang av Samúel Kari Fridjónsson og ett av Fitim Azemi var nok til at Vålerenga leda 3-0 før timen var spilt. På overtid reduserte Vidar, men resultatet gjør at Vålerenga passerer både Stjørdals-Blink og Nardo på tabellen, og ligger dermed på en 10. plass. Det er bare ett poeng opp til 8. plassen og to poeng ned til nedrykksstreken.

Saken fortsetter under bildet.

Mohammed Abu debuterte for Vålerenga og spilte 62 minutter i tirsdagens PostNord-ligakamp (Foto: Kenneth Berger)

Abu debuterte

I tillegg til seieren var det flere lyspunkter å finne på Intility Arena denne tirsdagskvelden. Mange kom nok for å se Mohammed Abu få sin Vålerenga-debut, og de ble neppe skuffet.

– Han var veldig god i første halvdel av kampen og viser at han kommer til å bli en veldig bra signering for Vålerenga, sa trener Gard Holme om midtbaneankeret som har slitt med jetlag etter flere reiser over Atlanterhavet siden overgangen fra Columbus Crew.

Bursdagsfest

Det var også bursdagsbonanza på Valle i dag. For ikke bare hadde Magnus Retsius Grødem bursdag, men også Nicolay Grimstad og treneren selv, Gard Holme, fikk bursdagssangen over høytaleranlegget i pausen.

– Jeg er nok en av dem som ikke bryr seg så veldig mye om min egen bursdag, og er mer glad for at Nicolay fikk gratulasjoner da han kom inn, humret Holme etter kampen.

For Vålerenga 2 er bunnrival Brattvåg neste motstander på bortebane. Oppgjøret spilles mandag om en knapp uke.

Kampfakta

Vålerenga 2 – Vidar 3-1 (1-0)
Intility Arena, 157 tilskuere.

Mål: 1-0 Samúel Kari Fridjónsson (15), 2-0 Fridjónsson (52), 3-0 Fitim Azemi (57), 3-1 Ingvald Sandvik Halgunset (90).

Vålerengas lag: Kristoffer Klaesson – Christian Dahle Borchgrevink, Harald Martin Hauso, Jonas Levernes, Sam Adekugbe (Nicolay Grimstad fra 83. min.) – Mohammed Abu (Sakarias Opsahl fra 62.), Felix Horn Myhre, Samúel Kari Fridjónsson (Oliver Edvardsen fra 74.) – Aron Dønnum, Fitim Azemi, Sander Werni.