Fellah gjør comeback i Vålerenga!

Sprudlet over å være tilbake i favorittklubben.

Mohammed Fellah skrev tirsdag under de nødvendige papirene som gjør han til Vålerenga-spiller ut sesongen, og 30-åringen gleder seg ekstremt mye til å løpe ut på Intility Arena i den kongeblå drakta.

Saken fortsetter under videointervjuet.


Langsiktig plan

Selv om kontrakten gjelder ut sesongen i første omgang, legger han ikke skjul på at han på sikt ønsker å prestere på et såpass høyt nivå at han får bli her enda lengre.

– Jeg har vært mye skadet og må ta ting i et rolig tempo. Ronny og trenerteamet er klare på at jeg skal matches forsiktig og starte med noen kamper i 3. divisjon. Forhåpentligvis vil jeg bevise at jeg fortjener en plass på laget og er kjempeglad over at jeg får sjansen til å vise at jeg kan bidra til å løfte Vålerenga i tiden som kommer, sier Fellah mens hans gjør seg klar til onsdagens treningsøkt.

Angrer

Foto: Vålerenga Fotball Elite
Foto: Vålerenga Fotball Elite

Da Fellah reiste til Danmark i august 2013 var det noen Vålerenga-supportere som ikke var spesielt fornøyd med måten han forlot klubben på. Og akkurat måten han forlot klubben i sitt hjerte på er noe han angrer på i dag.

– Jeg var en ung gutt fra Holmlia som ville leve proffdrømmen i utlandet. Jeg innser nå at jeg var litt naiv og tenkte for mye på meg selv, men jeg håper å bevise at jeg fortjener denne sjansen. Jeg vil blø for drakta og ingenting vil glede meg mer enn å glede supporterne våre, sier en ydmyk Fellah og legger til;

– Det å løpe ut på Intility Arena og oppleve de fantastiske supporterne våre tror jeg er en helt sinnssyk følelse. Jeg glemmer aldri da jeg som 16-17-åring scora debutmålet mitt foran dem. Det var helt magisk, sier han.

Fellah kom til Vålerenga fra Holmlia og fikk debuten sin på A-laget i 2006 i en kamp mot Fredrikstad. Unggutten scoret etter to minutter på sitt aller første spark for klubben på seniornivå.

Mye riktig

Da Fellah var i klubben sist holdt laget til i Vallhall og trente på en under gjennomsnittlig gressbane i bingen. Nå har hele klubben flytta inn i sitt nye stadion, og Fellah er imponert over utviklingen til klubben.

– Alt er mye mer profesjonelt. Det er et fantastisk stadion og alle i klubben jobber fantastisk bra sammen. Jeg er spesielt imponert over Engaland-prosjektet og gleder meg til å reise med klubben ut på besøk til barn og unge i andre klubber. Dette er noe jeg savnet sist jeg var her, og det er fantastisk å se alt de har fått til på denne korte tida.

Fellah var med å vinne cupen med Vålerenga i 2008, tok sølv i 2010 og bronse i 2006-sesongen. I januar 2013 fikk han sin landslagsdebut. I august reiste han til Esbjerg, og var også innom Nordsjælland og Odense før han returnerte til Sandefjord i 2018. Der fikk han bare fire kamper før han ble skadet og var uten kontrakt da Vålerenga signerte han tirsdag.

Fakta

  • Navn: Mohammed Fellah

  • Født: 24. mai 1989 i Oslo

  • Høyde: 167 cm

  • Draktnummer: 29

  • Toppseriekamper/mål for Vålerenga: 122/18

  • Tidligere klubber: Holmlia, Vålerenga, Esbjerg, Nordsjælland, Odense, Sandefjord.

  • Aktuell: Skrev kontrakt ut 2019 med Vålerenga

Toppbilde: Mohammed Fellah i spillerslusa på Intility Arena. Foto: Vålerenga Fotball Elite

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: