Abu starter for Vålerenga!

Det handler om å klatre ut av nedrykksstreken når Vålerenga 2 møter Vidar på Intility Arena tirsdag klokka 18.30. Nysigneringen Mohammed Abu starter!

For i helgen gikk ikke alle resultatene Vålerenga 2s vei. Riktignok tapte tabelljumbo Vard Haugesund 1-2 hjemme for Hødd, men nest sisteplasserte Nardo påførte serieleder Skeid deres andre tap for sesongen da de vant 1-0. Nardo gikk forbi både Vidar og Vålerenga som dermed ligger under streken med ett poengs margin (16p).

Kan klatre

Både Vålerenga 2 og Vidar har 15 poeng og minus seks i målforskjell. Rekrutta er derimot foran på antall scorede mål (27 mot 19).

Men det er jevnt i bunnen av tabellen, så en eventuell vinner av tirsdagens kamp vil ikke bare klatre ut av nedrykksposisjonen, de vil også passere Stjørdals-Blink (16p) og Nardo (16p), samt bare være ett poeng bak Brattvåg og Fløy-Flekkerøy som begge har 19 poeng på henholdsvis 8. og 9. plass. Brattvåg slo for øvrig KFUM Oslo 1-0 borte søndag.

Skulle kampen på Intility Arena ende uavgjort, vil begge lagene fortsatt ligge under streken da Stjørdals-Blink har bedre målforskjell.

Abu starter

For Vålerenga 2 er alle spillerne som ikke startet mandagens kamp mot FK Haugesund spilleberettiget til denne kampen, men ingen tropp vil bli offentliggjort av sportslige hensyn. Vi kan likevel fortelle en liten gladnyhet: Nysigneringen Mohammed Abu vil starte kampen for rekruttlaget.

Billetter

På denne kampen er det kun billettluke 1 på Intility-tribunen (hovedtribunen) som er åpen for både hjemme- og bortelag, samt presse. Du finner inngangen mellom Supportertribunen og Intility-tribunen rett forbi storskjermen som er vendt ut mot torget.

Kiosken er åpen, og dørene åpnes som vanlig én time før kampstart, det vil si klokka 17.30.

Billettpriser:

Alle med sesongkort for A-laget i Eliteserien: GRATIS
Barn under 18 år: GRATIS
Voksne: 100 kroner

Du kan bruke både kontanter og debetkort (ikke kredittkort).

Kampen streames

Dersom du ikke har anledning til å se kampen på stadion, streamer Amedia kampen for sine aviser. Vi vil likevel anbefale å bruke Vålerengas samarbeidspartner, Nettavisen, hvor du kan bli abonnement for kun 1 krone den første måneden.

Se kampoversikten, og fremtidige kamper, live (og i opptak) på Nettavisen NA+. 

Toppfoto: Mohammed Abu i aksjon for Columbus Crew (Foto: Columbus Crew SC)

Annonse:

 

Annonse fra Obos-ligaen: