Engalands hovedpartner forlenger avtalen!

Sammen med OBOS skal vi skape uforglemmelige øyeblikk i 2022 og 2023.

Annonse:

Lørdag formiddag var det storslått åpning av Holmlia senter, og med både OBOS og Vålerenga på plass var det en perfekt anledning til å forlenge Engaland-avtalen ut 2023. 

OBOS har vært Engalands hovedpartner i to år allerede, og sponsorrådgiver Eddie Chr. Thomas er godt fornøyd med at samarbeidet rundt arrangementene videreføres. 

- Engaland er et veldig godt og viktig samfunnsprosjekt som OBOS er stolte av å støtte. I OBOS er vi opptatt av «livet mellom husene», og er det noe Engaland bidrar til, så er det nettopp å skape gode opplevelser for mange tusen barn og unge i og rundt Oslo. Både gjennom Engaland-besøkene med A-lagsspillere og morsomme aktiviteter ute hos Vålerengas samarbeidsklubber, men også gjennom Engaland-cup og utdelingen av billetter til Vålerengas hjemmekamper, sier Eddie Chr. Thomas i OBOS. 

DETTE ER ENGALAND

Betydningsfullt for barn og unge

Thomas har vært innom flere av de tidligere Engaland-besøkene hos Vålerengas samarbeidsklubber og selv sett hvor mye begeistring og engasjement dette skaper. 

- Forlengelsen av dette samarbeidet kommer til å bety masse for veldig mange små og store, nye og gamle Vålerenga-fans. Vålerenga er jo hele Oslos stolthet, og det skal enda flere få oppleve, sier han entusiastisk og legger til: 

- Bare tanken på at OBOS gjennom dette samarbeidet sørger for at 7500 barn og unge skal få oppleve en Vålerenga-kamp neste år er virkelig en god grunn til å begynne og glede seg til sesongen 2022 allerede, avslutter Thomas. 

OBOS gjør det mulig 

Vålerengas markedssjef, Mehran Amundsen-Ansari er ydmyk og takknemlig for at OBOS forlenger hovedsponsoratet til Engaland, og skryter av engasjementet de legger ned i klubbens storsatsning. 

- Klubbens visjon er å være synlig i bybildet, og det er vi sammen med OBOS. Under pandemien måtte vi kaste oss rundt å gjøre endringer slik som resten av landet, og det førte blant annet til at vi hadde digitale Engaland-besøk. I senere tid har vi fått besøkt skoler i stor-Oslo, og nå sist på Holmlia senter, sier Amundsen-Ansari og fortsetter: 

- Nå når verden er normal igjen ser vi frem til to nye år og mange Engaland-besøk sammen med OBOS, avslutter han. 

Deler ut billetter

I forbindelse med feiringen av samarbeidet og ikke minst åpningen av det nye senteret, ønsker OBOS å invitere alle i Holmlia Sportsklubb på kamp. Allerede førstkommende søndag kl. 17.00 tar Vålerenga imot Tromsø på Intility Arena, og da er spillere, trenere, lagledere, foreldre og aktive i Holmlia Sportsklubbb hjertelig velkommen på tribunen.  

Vi gleder oss til å reise rundt med Engaland å besøke dere sammen med OBOS i 2022!

PS! I tillegg til å være Engalands hovedpartner er også OBOS Vålerengas draktpartner, og avtalen sikrer at OBOS-medlemmer får rabatt på billetter til hjemmekampene i Eliteserien på Intility Arena. 

Se bilder fra Holmlia senter i galleriet under: 

Annonse fra Eliteserien: