Engaland: I høst byr vi på dette

Vålerenga fortsetter med våre Engaland-klubbesøk, og tilbyr eksklusive lagpakker til barn og unge på Eliteserie-kamper.

Annonse:

Under mottoet «Sammen for Oslo-fotballen» vil Vålerenga fortsette å by på seg selv til klubber i og rundt hovedstaden. Over 750 fotballskolebarn fikk i slutten av juni besøk av Vålerenga-spillere på fotballskole, og foran hver hjemmekamp har Vålerenga arrangert «Engaland» sammen med en samarbeidsklubb, og levert en morsom og annerledes treningsøkt med opp mot 1000 deltagere hver gang.

Slik så det ut da vi besøkte Ski: 


Barnelag på eliteseriekamp – knallpakke for DITT lag

Vi inviterer barn og unge til å spille OBS Bygg Mini Cup i Fanzone foran hver eliteseriekamp. I tillegg til å spille fotball selv og ta del i andre aktiviteter i Fanzone, får alle i følget pizza og brus, og er spesielt invitert til å møte heltene sine i «Player’s Lounge» etter kampen. Billetter til kampen er selvsagt med i pakken, som koster kun kr 150 per person!

–  Dette er virkelig en helstøpt pakke for alle barnelag! Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra samtlige klubber og lag som har deltatt, sier Morten Nydal, leder for publikum og event i Vålerenga.

 Engaland-besøk – en sjarmoffensiv

Vålerenga «beskyldes» for å gjøre en sjarmoffensiv med Engaland-prosjektet. Særlig med Engaland-besøkene. Og det med rette!

– Man kan gjerne kalle dette en sjarmoffensiv. Dette med å bry oss om Oslo-fotballen er noe som er dypt forankret hos Vålerenga i 2018. Vi ønsker å by på oss selv, og sammen med de andre klubbene i byen vår, vise at vi står bedre samlet enn splittet. Vi ønsker å være et lokomotiv i Oslo-fotballen, hjelpe klubbene i å utvikle spillernes potensiale på best mulig måte, og skape tusenvis av gode fotballopplevelser sammen. Dette forplikter! Samtidig ønsker vi at dette gir konkrete resultater: Forhåpentligvis vil barn og unge vi treffer på veien etter hvert drømme om å spille foran verdens beste supportere på Intility Arena, eller i det minste finne det naturlig å gå på fotballkamp og hygge seg med Norges beste kampopplevelse, sier Nydal.

I forbindelse med Engaland skal Vålerenga dra på besøk til en rekke klubber i høst. Haugerud (21/8), Nordstrand (11/9), Reinsvoll (25/9), Abildsø (16/10), HSV (30/10) og Lille Tøyen (20/11).

Alle er velkommen på Engaland-besøkene, man trenger ikke være medlem av noe som helst og alt er gratis! 

Fotballskolebesøk i og rundt Oslo

I uke 32 og 33 (8.-16/8) besøkte Vålerenga-spillerne en rekke fotballskoler i og rundt Oslo. Det samme gjorde vi i juni. Vi kommer til å fortsette med dette neste år.

Slik så det ut da vi besøkte Årvoll:


Annonse fra Eliteserien: