Du støtter klubben med sesongkort

Frode Veie har solgt supporterne sesongkort i mange år. Sjappa er åpen fredag og lørdag, og støtten til klubben er viktig i pandemiperioden.

Annonse:

Sjappa har måttet redusere åpningstidene i pandemi-tiden, men har i juni åpent tre dager i uken pluss kampdager. Sjappesjefen forteller om vanskelige tider.

- Trafikken i Sjappa er i stor grad styrt av publikum og fotballkamper. Nå har det ikke vært noen, og det har vi selvsagt merket. Vi har måttet permittere, men er delvis i sving igjen nå, forteller Veie.

Folk kjøper sesongkort og drakter

Veie er fortsatt permittert, men har på plass en av sine mest trofaste medarbeidere i butikken. Olaug er godt kjent blant Vålerenga-supportere, etter mange år bak disken i Sjappa.

- Denne uken begynte folk å kjøpe sesongkort igjen. Jeg synes det er stort av folk å støtte klubben på denne måten, de gjør det jo selv om det er svært sannsynlig at man ikke får sett alle kampene sier hun.

Hun kan også fortelle at årets draktkolleksjon har slått an.

- Alle de nye Umbro-draktene går veldig bra, enkelte størrelser og varianter er allerede solgt ut til og med! Folk synes det nye designet er noe av det beste vi har hatt, forteller hun.

Klubben takker for støtten

Morten Nydal er tilbake som ansvarlig for sesongkortholderne, og kan fortelle at klubben er svært avhengig av sesongkortsalget nå.

- Vi er takknemlige for alle som kjøper sesongkort. Svært takknemlig! Det er den beste måten å støtte oss på, og vi har valgt å fokusere på dette i stedet for pappfigurer, virtuelle pils og annet rør, forteller han.

Han forteller at pandmifordelene som er tilført sesongkortet, "tilgodelappen" og "fortrinnsretten", har blitt meget godt mottatt denne uken.

- Vålerenga-supporterne synes at dette er et godt opplegg, når ting først er som de er. Vi takker for den gode mottagelsen, som allerede har materalisert seg i tjue nye sesongkortholdere!

Frode, Olaug og Morten avslutter med en liten oppfordring.

- LØP I SJAPPA OG KJØP SESONGKORT OG DRAKT I DAG!

NB! Egne åpningstider i neste uke (25) grunnet klubbkvelder for bredde og seriestart Eliteserien.

  • Tirsdag 16-21
  • Onsdag 17-20
  • Torsdag 17-20
  • Fredag 10-16
  • Lørdag 10-14
  • Søndag 17-20

For øvrig gjelder følgende åpningstider:

ÅPNINGSTIDER SJAPPA JUNI

  • Tirsdag & Fredager kl 11-16

  • Lørdager kl 10-14

  • I tillegg er det åpent kampdager: Tirsdag 16 juni: 17-21, Søndag 21 juni: 17-20 Onsdag 24 juni: 18-21.

  • Øvrige dager stengt.

Annonse fra Obos-ligaen: