"Fortrinnsretten" og "Tilgodelappen"

Vi endrer innholdet i sesongkortene våre, for å tilpasse oss situasjonen med antatt publikumstengte kamper. Vi har spurt sesongkortholdere hva de vil ha, og det har vi gitt.

Annonse:

Administrasjonen er nå på jobb igjen, selv om det i stor grad fortsatt er bare delvis. Vi har med det i dag endelig kunnet sende ut informasjon til våre sesongkortinnehavere om sesongkort 2020.

Vi tilpasser nå sesongkortene med "Fortrinnsretten" og "Tilgodelappen". Dette er resultatet av en bred prosess, der vi har tatt kontakt med en rekke sesongkortinnehavere, representanter fra klansstyret, Ikaros m.fl.

Vålerenga har gjennom dialogen funnet at det er svært få som ønsker refusjon, noe vi er både takknemlige for og stolte over! I stedet tilbyr vi altså "Fortrinnsretten" og "Tilgodelappen", etter veldig gode tilbakemeldinger fra samtlige vi har vært i kontakt med.

Informasjonen som er sendt til sesongkortholdere ligger i sin helhet under her.

I tillegg oppfordrer vi nå alle som foreløpig ikke har kjøpt sesongkort, til å gjøre det NÅ! Både for å støtte klubben og for å stille seg i posisjon til å komme på kamp når tribunene åpner seg! KJØP SESONGKORT NÅ!

Kjære sesongkortholder!

Pandemien medfører så mye. Det viktigste for oss alle har vært å sikre lavest mulig smittespredning, og liv og helse kommer først. For fotballens del har dette medført at de første kampene går uten publikum.

Det er og har vært krevende å gi deg som sesongkortholder relevant informasjon, da mye er uvisst og forutsetninger endrer seg ofte. Vi har i tillegg vært nødt til å permittere store deler av administrasjonen. Summen av dette har beklageligvis medført at du ikke har fått informasjon før nå.

Vi vet fortsatt ikke når tribunene åpnes igjen, men mye tyder på at det vil skje i løpet av noen uker, eller i verste fall måneder. Vi gleder oss minst like mye som deg til vi har deg tilbake på tribunen!

I og med at det vil bli publikumsstengte kamper, velger vi å tilpasse innholdet i ditt sesongkort med "tilgodelappen" og "fortrinnsretten". Når vi vet mer om hvor mange kamper som blir helt eller delvis stengt, vil vi komme med ny informasjon til dere, men det som er helt sikkert er at "tilgodelappen" og "fortrinnsretten" gjennomføres i 2020.

Tilgodelappen

Du får fortsatt femten kampbilletter for prisen av ti, takket være "tilgodelappen".

For hver kamp som går uten publikum tilgodesees hvert sesongkort med en billett. Denne velger du enten å motta selv, eller du  kan donere den til «Klubben for alle-billetten». Da blir tilgodelappen din brukt av ulike trengende, fattige og vanskeligstilte i Oslo, i samarbeid med Vålerenga Samfunn.

Egen info kommer senere om hvordan du kan benytte "tilgodelappen"!

Fortrinnsretten

Du står først i køen når det åpner, takket være "fortrinnsretten".

Det er svært sannsynlig at de første kampene med adgang for publikum vil ha begrensninger i antallet som gjør at vi ikke vil ha plass til alle som vil inn. Som sesongkortholder har du førsteprioritet i en slik situasjon! Andreprioritet har "tilgodelappen" din. Enkeltbillettsalget vil IKKE åpne før du har fått mulighet til å benytte hele eller vesentlige deler av tilgodelappen din!

Dermed garanterer vi en eksklusivitet for deg som sesongkortholder. Hvor stor og viktig denne blir, vet vi like lite om som deg i skrivende stund - alt er avhengig av hvor mange vi kan slippe inn, og hvor mange som har sikret seg sesongkort når vi kommer så langt.

Du har støttet klubben i en krevende tid

Vålerenga takker for at du har kjøpt sesongkort i pandemiåret 2020. Mange inntekter er satt på vent for oss, mens kostnader fortsatt løper. Din støtte er helt avgjørende for både satsingen i Eliteserien og driften av Norges beste akademi!

Mange klubber har lansert en rekke støttekampanjer. Det selges alt fra murstein, pappfigurer på tribunen til virtuelle pils - der en god del av pengene fort går ut av fotballen. Vi ønsker fokus på den dagen og det som virkelig betyr noe: Den dagen publikum er tilbake på tribunen, og Vålerenga er hel igjen. 

Sesongkortet er bærebjelken i dette, og vi håper i tillegg til deg og alle 1767 som allerede har kjøpt å få med oss resten av de 871 privatpersonene som kjøpte sesongkort i fjor. Hjelp oss gjerne å få de med på dugnaden!

Tilgodelappen og Fortrinnsretten gjelder dere som har kjøpt sesongkort. For de med frikort stilles ikke samme garanti. Unntak vil gjøres, for eksempel for ledsagere til handicappede.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om ditt sesongkort så snart bildet for avvikling av Eliteserien 2020 med publikum er klarere. Dersom du har spørsmål eller tilbakemeldinger knyttet  til ditt sesongkort, kan du kontakte [email protected], som har ansvaret for sesongkort 2020.

Dersom du er sesongkortholder og ikke har mottatt e-post, er det enten fordi e-postadressen din ikke er knyttet til Ticketmaster-kontoen du har kjøpt sesongkort gjennom eller at den har gått i spamfilter.

Annonse fra Eliteserien: