- Det er lenge igjen av sesongen

Fagermo og gutta har evaluert kampen mot KBK, og nå er fokuset retta mot Strømsgodset til helga.

Annonse:

Vålerenga skapte mer enn nok sjanser til å slå Kristiansund på søndag, og det er det trenerteamet sitter igjen med etter evalueringa. 

- Det er en toppkamp og vi møter et lag som er sterke borte, men hvis vi ser på de sjansene vi skaper så bør vi vinne matchen 3-1, sier Fagermo og utdyper: 

- Jeg er skuffa over at det ender 1-1 og at vi ikke er litt flere inne i 16-meteren til å omsette de store potensialene vi skaper. Det er kun Vidar som er der, og det er noe vi skal jobbe med på feltet denne uka for å ta Strømsgodset til helga, sier han. 

Imponert 

Det er ikke bare A-laget som spiller kamper om dagen. Vålerenga 2 leder sin pulje i PostNord-cup 2020 etter to seire av to mulige, og en som har imponert stort er Odin Thiago Holm. 

- Han har vært veldig god nå, og i går var det en veldig god kamp. Det som er gøy å se er at det er et lag som spiller slik A-laget skal spille. Det viser at det er sterk læringsevne blant innbytterne våre, og det er gledelig, sier han og legger til: 

- Odin var så god i går at vi tok han av etter 60 minutter. Nå melder han seg på til å få spille mer på A-laget rett og slett. 

Se hele intervjuet med Dag-Eilev i videoen under, og hør også hva han tenker om de siste ukers utenomsportslige hendelser som har preget klubben. 


Foto: Morten M. Larød/Sportfoto

Annonse fra Obos-ligaen: