Full pott for Vålerenga 2 i PostNord-cup 2020

Odin Thiago Holm, Ousmane Camara og Seedy Jatta sørga for 3-1-seier over Kjelsås mandag kveld.

Mandag kveld spilte Vålerenga 2 sin andre kamp i PostNord-cup 2020 da Kjelsås gjestet Intility Arena.

Unggutta sto med tre poeng etter første runde etter å ha slått Bærum på straffer. Den gangen scora Odin Thiago Holm begge målene i ordinære spilleminutt, og stortalentet fortsatte i mandagens oppgjør.

Benjamin Stokke brøyt en svak pasning fra Kjelsås-forsvaret og satte opp Thiago Holm inne i boksen. 17-åringen gjorde alt rett alene med gjestenes keeper og banket ballen opp i vinkelen fra kloss hold etter 28 minutter.

Odin Thiago Holm har virkelig funnet scoringsformen. Unggutten står nå med tre mål på to kamper i PostNord-cup 2020. Her fra en tidligere kamp mot Moss FK (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

Like før hvilen var tidligere Vålerenga-spiller Emmanuel Grønner på farten for bortelaget. Spissen jaktet en chip i bakrom og satte ballen forbi Kjetil Haug.

1-1 sto seg til pause, men det tok ikke lang tid før Vålerenga 2 var tilbake i ledelsen. Ousmane Camara spilte en meget god kamp for rekruttene, og etter 51 minutter fikk han virkelig vist seg frem.

Yassir Sa´Ad fant kantspilleren inne i boksen, og med et perfekt nedtak snudde han seg rundt og klinka til på halv volley. Kjelsås-keeperen var sjanseløs og 2-1 var et faktum.

Åtte minutter før fulltid økte Seedy Jatta ledelsen fra straffemerket etter selv å ha blitt felt inne i boksen. Unggutten feide all tvil til side og sørga for at Vålerenga 2 tok sin andre seier av to mulige i årets PostNord-cup og leder tabellen i pulje 1.

Tabell og andre resultater finner du her!

Neste kamp, og den siste i gruppespillet, er bortemøtet med Moss FK 2. november kl. 19.00.