- Det blir tøft når vi gir bort så store sjanser

Odin Thiago Holm og Dag-Eilev Fagermo etter kampen mot Molde.

Annonse:


Han fikk sin første kamp fra start i Eliteserien, og selv om det ble 1-4-tap for de regjerende mesterne syns Odin Thiago Holm det var kjekt å få tillit. 

- Det er selvfølgelig synd når det kommer til resultatet, men jeg syns vi gjør mye bra. Spesielt i andreomgang er vi gode i banespillet, men vi er uheldige med noen enkle balltap som gjør at vi taper såpass mye som vi gjør, sier 17-åringen, og fortsetter: 

- Jeg skulle gjerne fått vist frem mer av repertoaret mitt, men det har jeg troa på skal komme når jeg får kommet meg mer inn i det og blir vant til tempoet. 

Fagermo er enig i mye av inntrykket Thiago Holm sitter igjen med etter kampen, og selv om Molde er effektive er det mye å bygge videre på. 

- Med tanke på spillet så er ikke dette en 4-1-kamp. Vi gjør mye bra de første 20 minuttene og spiller en god andreomgang, men det hjelper ikke når vi gir bort veldig store sjanser til Molde, sier hovedtreneren og legger til: 

- Vi spiller oss til store muligheter inne i deres boks, men mangler kvalitet i det avgjørende øyeblikket. Mot et lag som Molde da så blir vi straffet. 

Se hele intervjuet med Fagermo og Thiago Holm øverst i saken. 

Annonse fra Eliteserien: