Delte ut pengesjekk til Klemetsrud

Dette er en fantastisk gave til oss, sa Klemetsrud-leder Geir Bølstad etter å ha mottatt en sjekk på 656.188 kroner etter salget av Ghayas Zahid.

Annonse:

Da Ghayas Zahid ble solgt til den kypriotiske storklubben Apoel FC i sommerens overgangsvindu, var avtalen at deler av summen etter salget skulle tilfalle barndomsklubben hans, Klemetsrud.

Tirsdag kveld var Vålerenga tilstede på kunstgresset på Mortensrud i forbindelse med sin Oslo-turné og brukte anledningen til å dele ut sjekken på hele 656.188 kroner til klubbens leder, Geir Bølstad.  

Etter overrekkelsen leste daglig leder i Vålerenga Fotball Elite, Erik Espeseth opp en hilsen på vegne av Ghayas Zahid. 23-åringen har brukt utallige timer på kunstgresset på Mortensrud og satt veldig pris på tiden i klubben han spilte i frem til han var 14 år.   

- Jeg er veldig glad for den rollen Klemetsrud har hatt for min utvikling. Det var her jeg starta, og det er en klubb med en veldig fin fotballkultur, sa Espeseth på vegne av Zahid, og fikk støtte av leder Bølstad: 

- Vi er og blir en breddeklubb som vil at barna skal ha det gøy og utvikle seg. Så er det veldig hyggelig om de beste går til Vålerenga, vi trenger et lag i Oslo å samle oss om. 

Se innslaget fra overrekkelsen og intervju med Espeseth og Bølstad i videoen under: 


Annonse fra Eliteserien: