Deilas utvalgte mot Odd

Dette er gutta som skal kjempe om tre nye poeng i årets Eliteserie søndag kveld.


Når Vålerenga sparker igang oppgjøret mot Odd på Intility Arena søndag kveld, er det en historisk begivenhet. Det er den første kampen på eget gress i den første hele sesongen på hjemmebane.

Fabelaktig ramme

Sola skinner i Oslo, værgudene er på vår side og rammene er lagt for at det skal bli en deilig aften i flomlyset på Valle.

Ronny Deila har tatt ut sine 18 menn som skal kjempe om tre nye poeng til Oslos stolthet, og eneste forandring fra seriestarten i Kristiansund er at Aron Dønnum erstatter Peter Godly Michael i troppen.

Tøff konkurranse

Både Michael, Felix Horn Myhre, Ernest Agyiri og Felipe Carvalho spilte treningskamp for rekruttlaget mot Grorud lørdag formiddag, og gjorde sine saker bra.

De to sistnevnte nærmer seg kampform igjen etter skadene de har slitt med i oppkjøringa, og melder seg for alvor på i kampen om en plass i troppen.

Helaften på Intility Arena

Oppgjøret mot Odd sparkes i gang klokka 20.00 søndag kveld, men det er mye som foregår utenfor stadion fra klokka 18.00.

ØST har rigga opp varmetelt, Fanzone er stappfull av morsomme aktiviteter og Tippen debuterer med eget show for de yngste i Ulna Barnehage.

Kjøp kampbilletten din her

Vålerengas tropp

  • Adam Larsen Kwarasey, Marcus Sandberg

  • Sam Adekugbe, Amin Nouri, Ivan Näsberg, Jonatan Tollås Nation, Christian Borchgrevink

  • Magnus Lekven, Daniel Fredheim Holm, Samuel Kari Fridjonsson, Abdisalam Ibrahim, Magnus Retsius Grødem, Bård Finne, Simen Juklerød, Aron Dønnum

  • Sam Johnsson, Fitim Azemi, Chidera Ejuke

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: