Alt du må vite før årets første hjemmekamp

ENGA Live gir deg siste nytt fra treningsfeltet direkte fra spillerslusa. Her får du også vite hva du skal gjøre om du ikke har henta sesongkortet ditt ennå.

Søndag klokka 20.00 inviterer Vålerenga til årets første hjemmekamp på Intility Arena når Odd står på motsatt halvdel. 

Annonse:

Før avspark er det fullt trøkk i Fanzone med en hel haug av aktiviteter. ØST åpner dørene for de eldste, mens de yngste blir underholdt av Tippen i Ulna barnehage. 

Sesongkort

Er du én av de mange som har kjøpt sesongkort, men ikke henta det ennå? Fortvil ikke!

Sjappa åpner alltid fire timer før kampstart slik at du kan hente sesongkortet ditt allerede fra klokka 16.00 søndag. Her kan du også kjøpe sesongkortet og få det rett i lomma om du er litt treig på avtrekkeren.

OBS! Siden det er såpass mange som ikke har henta kortet sitt, anbefaler vi på det sterkeste at du henter ditt kort så tidlig som mulig. Det gjøres inne i Sjappa. Etter at du har henta kortet, kan du jo teste den legendariske 1913-burgeren på ØST.

ØST åpner allerede klokka 11.30 med både inneservering, samt uteservering med varmelamper. Her kommer det også til å bli fullt,så vær tidlig ute - men ikke for tidlig så du ikke kommer inn på kampen!

Mildvær 

Når det gjelder det sportslige både ser og høres det ut som trenerteamet har stålkontroll. Odd er analysert, og gutta har gjennomført en god treningsuke. 

Med tre poeng i bagasjen fra serieåpninga i Kristiansund, er det en spillesugen tropp som gleder seg til å underholde på Intility Arena. 

Værmeldingene er så til de grader på vår side, der YR melder om strålende sol og en gradestokk som sniker seg over på det røde feltet. 

Billetter kan du både forhåndskjøpe her, eller stikke innom billettlukene på stadion på når du ankommer søndag. 

Parkering

Det er begrenset med parkeringsmuligheter utenfor Intility Arena. Med is på Valle Hovin vil nærmeste parkeringsmulighet være i parkeringsgarasjen på Fyrstikktorget (Helsfyr).

Det som derimot er både billig og bra, er kollektivtilbudet rundt Helsfyr/Valle.

Hele 19 ulike busser fra Oslo stopper enten i Grenseveien eller ved Valle Hovin.

Busser som stopper ved Helsfyr stasjon, Teisenkrysset, Grenseveien eller Valle Hovin:

Buss nummer 21, 23, 24, 28, 37, 66, 68, 76, 102, 103, 104, 107, 108, 109, 313, 331, 332, 401, og 411. I tillegg stopper de fleste bussene som kommer fra nord for Oslo på Teisenkrysset og Helsfyr, inkludert flybussene.

Velkommen på kamp!

Gjester i ENGA Live fredag var: Amin Nouri, Magnus Lekven, Ivan Näsberg og Haakon Lunov. 

Se sendinga i vinduet under: 

Annonse fra Obos-ligaen: