Deila fornøyd med krigerinnstillinga

Ronny Deila gikk med hevet hode etter at Vålerenga og Lillestrøm delte poengene på Åråsen lørdag.

Vålerenga-treneren sa før kampen at det var viktig at spillerne gikk i krigen, og han var veldig fornøyd med måten de responderte på.

– Vi sto sammen og Lillestrøm hadde det ikke noe hyggelig utpå der. De fikk ikke til noen ting. Vi var godt organisert, jobba knallhardt for hverandre, og vant krigen. Vi var nærmest å vinne, men samtidig var vel uavgjort greit når man ser kampen under ett, sa han etter kampen.

I en relativt sjansefattig kamp var det Herolind Shala som var nærmest nettkjenning da avslutninga hans etter en time smalt i stolpen. Men mest fornøyd var Deila over det defensive.

– Det var et tøft press inn mot kampen, men gutta hadde en vanvittig lagmoral og tok krigen. Defensivt var vi så å si plettfrie, mens det var en rotete kamp offensivt. Det sto nok litt for mye på spill så vi fikk ikke bretta ut spillet vårt ordentlig. Vi hadde den største sjansen og det var synd vi ikke satte den. Men jeg synes det var en bra prestasjon ut i fra rammene og forutsetningene. Jeg er stolt av måten gutta sto opp på.

Neste kamp for Vålerenga er mot Brann på Intility Arena søndag om en drøy uke. Etter lørdagens kamp er Deila optimistisk med tanke på den kampen.

– Nå har vi spilt på oss litt selvtillit som vi kan ta med oss inn mot kampen mot Brann til helga.

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: