Billetter til Vålerenga - Sarpsborg 08

Vi fortsetter å prioritere sesongkortholdere som ikke har vært på kamp ennå. Billettinvitasjoner er sendt ut mandag. //OPPDATERT 26/11: Ekstrabilletter tilgjengelig!

Annonse:

Oppdatert 26/11: Mandag sendte vi billett-/ventelisteinvitasjon til samtlige som ikke har vært på kamp ennå. Alle sesongkortholdere som har ønsket billett har fått. Det er etter dette fortsatt igjen 50 billetter, og det er nå sendt ut invitasjon til "ekstrabillett" til alle som har vært på 1 kamp. Av de som melder seg på trekker vi ut 50 sesongkortholdere i morgen fredag!

Med dette kan vi nå fastslå at alle sesongkortholdere vi har mulighet til å nå (rett e-post) har fått tilbud om billetter i år. Vi fortsetter imidlertid å prioritere de som ikke har vært inne ennå på sesongens siste kamper, men dette viser at det også kan være mulig med noen "ekstrasjanser" på årets to siste kamper.

NB! Dersom du ikke har fått billett enda i år, og ikke er kontaktet med billettinvitasjon: Sjekk søppelpost for mailer fra [email protected]. Er det ikke noe der, kontakt [email protected]. Du ligger mest sannsynlig med ingen eller feil e-post-adresse hos oss.

 

Opprinnelig sak fortsetter:

Vålerenga møter Sarpsborg 08 søndag 29. november kl. 20:00. Særpingene kommer for å stikke kjepper i hjula for et Vålerenga på jakt etter Europa-billett, og vi trenger 200 gode supportere på tribunen for å støtte gutta på banen!

Vi fortsetter å prioritere sesongkortholdere som ikke har vært på kamp ennå. Billettinvitasjoner og ventelisteinvitasjoner er sendt ut på e-post i dag mandag med svarfrist onsdag kl 9.

Se hvem vi møter resten av sesongen.

Status sesongkortholdere

Tallet på 684 private sesongkortholdere som ikke har vært inne ennå gikk etter Odd-kampen ned til 544. I tillegg til de sesongkortholdere som var på sin første kamp, var det på denne kampen 10 sesongkortholdere som fikk en kamp ekstra. De fleste av disse var sesongkortholdere som ble hentet på kort varsel nede på Øst, etter at folk med billett ga beskjed på meget kort varsel om at de ikke kom på kamp allikevel. De øvrige 68 billettene gikk til samarbeidspartnere.

Av de 544 som ennå ikke har fått kampbillett, har 39 gitt beskjed om at de ikke ønsker billett resten av sesongen. Det er med andre ord 505 sesongkortholdere som blir prioritert til våre tre siste kamper, et antall som vi sannsynligvis kommer til å komme veldig nære å klare - selv med kun 200 på hver kamp.

Vi minner om at partnerkort og frikort er ikke med i trekningen, og at sesongkortholdere som ikke har vært inne ennå prioriteres før de som allerede har vært inne kommer inn igjen.

Vi tilbyr vanlig tribunebillett som standard til alle. Compass åpner kiosken, med pølser, pizza, mineralvann og kaffe nok til alle! Dersom vi ikke får åpne Henger'n, kommer det også for  samarbeidspartnere kun være vanlig tribunebillett å tilby til denne kampen.

Har du husket å ta ditt sesongkortoppgjør? Svarfrist er onsdag 25/11.

Trekningen er utført

Trekningen er gjort mandag, og billettinvitasjoner og ventelisteinvitasjoner sendes ut per e-post i dag. Det er altså kun de sesongkort som ikke har vært på kamp ennå som er aktuelle i trekningen. Alle sesongkortholdere som har vært på kamp telles her, uavhengig om man er trukket ut, medinvitert eller er blitt trukket ut som sesongkortholder i konkuranser på Facebook.

Det er fortsatt anledning til å invitere med seg andre sesongkortholdere.Her er det to muligheter:

  • Inviter med en annen sesongkortholder som ikke har vært på kamp ennå.
  • Inviter med nødvendig ledsager. Dette muligheten gjelder for de som må ha ledsager (har ledsagerbevis), eksempelvis rullestolbrukere. Den gjelder også for små barn som ikke kan gå på kamp alene (barn opp til 12 år). Vi er nødt til å være strenge med tolkningen her, rett og slett for å kunne tilby flest mulig billetter til desesongkortholdere som fortsatt ikke har vært på kamp.

NB! De som på tross av retningslinjene setter opp sesongkortholdere som allerede har vært inne som følge, vil ikke bli prioritert. Vi trenger rett og slett alle plassene vi har få å få alle som ikke har vært inne ennå på kamp!

Sjekk om riktig e-postadresse ligger inne

Vi har i løpet av året lagt inn og endret flere hundre e-postadresser knyttet til sesongkortene. Fortsatt har vi grunn til å tro at mange av dere ikke mottar våre invitasjoner, fordi feil e-post ligger inne.

Du kan benytte denne funksjonen for å sjekke om din e-postadresse ligger i sesongkortdatabasen:

Dersom e-postadressen din ikke ligger inne, gi beskjed til [email protected]

Smittevern er fokus nummer en

Vålerenga ønsker å være best i Eliteserien på smittevern. Vi tar spesielt inn over oss at Oslo har høyere smitte enn resten av landet. Vi har fått gjennomgående gode tilbakemeldinger på planverk, rutiner og gjennomføring, og vil fortsette det gode arbeidet.

Viktig: Dersom du er trukket ut, men har symptomer på Covid-19, ber vi deg om å holde deg hjemme. Gi gjerne beskjed til oss med mail til [email protected] også. slik at vi kan tilby plassen til andre.

Vi fortsetter på tribunene med annenhver rad, og to plasser i mellom hver tilskuer. Håndsprit er tilgjengelig i inngangen, ved kiosken, og hos våre tribuneverter når du kommer ut på tribunen. Munnbind skal benyttes fra du ankommer stadion, og til enhvertid når du ikke er på setet ditt.

Annonse fra Obos-ligaen: