Sesongkort 2020 skal gjøres opp

Sesongkortholdere inviteres nå til å velge mellom å gi utestående knyttet til sesongkort 2020 i gave/få navnet sitt på plakettvegg utenfor Intility Arena eller å benytte seg av vår refusjonsordning innen 25/11.

Annonse:

Kjære supporter!

Selv om vi skal spille seriefotball nesten til julen ringes inn, kan vi allerede nå fastslå at dette har vært en meget spesiell sesong for oss alle.

På den positive siden er vi med i kampen om medaljer og europacup neste år, og det med mange unge utfordrere på banen! Samtidig har det vært et krevende år, med en pandemi som har gjort sesongen til noe helt annet enn hva vi så for oss. 

Den ga oss seriestart i juni, avlyst NM og ikke minst svært begrenset tilskuerkapasitet på kampene. Samtidig er vi veldig glade for at serien kom i gang, og ser ut til å bli ferdigspilt før året er omme.

Alle som har sett TV-sendingener fra inn- og utland forstår at fotballen ikke blir hel igjen før det ekte publikum er tilbake for fullt på tribunene.

Sesongkortet og maktesløsheten

Pandemien har gjort oss som klubb maktesløs på mange områder. Ett av områdene er sesongkortet dere har investert i. Selv om vi i foregående sesonger ikke alltid har levert varene rent sportslig, så har vi uansett evnet å ønske dere velkommen på våre kamper.

Rettighetene og forpliktelsene som ligger i ett sesongkort skal man ikke kimse av. Ett sesongkort gir deg ikke bare billetter, nærhet og eierskap til kampene. Det gir eierskap til samhørigheten, eierskap til galskapen og en glede ved å møte opp i tykt og tynt sammen med alle andre som er glade i det samme som deg.

Dette har pandemien satt en stopper for i år. De fleste har fått med seg èn kamp, og vi fortsetter nå å fordele ut de få billettene vi har til de av dere som ennå ikke har vært på kamp.

Men de femten vi lovet deg når du sikret deg sesongkortet kommer ingen til å få.

Sesongkortinntektene har vært viktige

Som for store deler av næringslivet har pandemisituasjonen vært særdeles krevende økonomisk for oss som klubb, og du skal vite at pengene som har kommet inn på sesongkortsalget har vært svært viktig for å «bære båten» rent likviditetsmessig gjennom året.

Alle ettervirkningene av pandemien kjenner vi ikke, det eneste vi vet er at det vil herske usikkerhet en god stund fremover.

Vi vet også at Vålerenga er en klubb med fantastiske supportere i ryggen.

Vi står sammen om at «Vålerenga ønsker en lokal Oslo-profil og tydelig satsing på unge utfordrere», og ønsker å forsterke dette ytterligere i årene fremover. Vi er stolte over at bruken av egenutviklede spillere har gått fra 17% første halvår i fjor, til mektige 43% i første del av årets sesong! Og det har også gitt bedre sportslige resultater.

Sesongkortholderens valg

Flere har allerede kontaktet oss med spørsmål om sesongkort og hva som skjer med dette i år. Vi skulle gjerne vært tidligere ute med den konkrete informasjonen dere får nå, men vi har vært avhengige av å få på plass det store bildet før vi har visst hva vi kunne love.
Vi setter i så måte stor pris på tålmodigheten dere har utvist. Nå er vi endelig klare!

Vi ønsker ikke å komplisere refusjonsordningen rundt sesongkort 2020, og har landet på å gi deg som sesongkortholder i 2020 to alternativer:

1. Jeg ønsker at klubben får det jeg har til gode tilknyttet mitt sesongkort i 2020 som gave, og at disse midlene øremerkes til en videre satsning knyttet til vår strategi: «Vålerenga ønsker en lokal Oslo-profil og tydelig satsing på unge utfordrere».

Alle som støtter klubben med denne gaven får som takk navnet sitt på en plakettvegg på Intility Arena.

2. Jeg ønsker refusjon. Før utbetaling trekkes Ticketmasters distribusjonsgebyr (kr. 65 pr sesongkort), og beregnet verdi på de kamper (1/15 pr kamp) man har fått billett til.

 

Vi ber om at sesongkortholdere melder tilbake innen onsdag 25. november 2020 ved å følge denne linken

Du vil få en e-post for bekreftelse etter å ha trykket linken, og registrerer ditt sesongkortoppgjør derfra. GDPR ivaretas, sensitive personopplysninger vil bli kryptert, oppbevares trygt, og benyttes kun til angitt formål.

Praktisk informasjon

  • Hvis vi ikke hører noe fra deg innen nevnte dato så legger vi til grunn svaralternativ 1, da våre undersøkelser viser at dette alternativet er det de fleste ønsker. NB! Vi ønsker i alle tilfeller at alle svarer!
  • Utbetaling vil skje etter sesongslutt, når vi har en endelig oversikt over billettfordelingen til alle kamper (som kommer til fratrekk).
  • Uansett om du gir ditt utestående som gave eller krever refusjon, er summen det er snakk om tilsvarende det du har betalt for sesongkortet fratrukket Ticketmasters distribusjonsgebyr (kr. 65 pr sesongkort), og beregnet verdi på de kamper (1/15 pr kamp) man har fått billett til.
  • Vi har valgt å ikke ha som alternativ å overføre sesongkort til neste år. Å administrere en slik løsning er veldig krevende med vårt billettsystem, og vi ønsker å avslutte 2020 økonomisk.

Svarløsningen gir deg intruksjoner dersom vi har feil/gammel e-postadresse knyttet til ditt sesongkort
Alle spørsmål om ordningen rettes til [email protected].

Gave uten sesongkort

Dersom du aldri rakk å kjøpe sesongkort, men allikevel ønsker å gi klubben en gave, kan du gjøre det med å vippse til Vålerenga Fotball Elite. Bruk VIPPS-nummer 90583.

Alle bidrag på over 1000 kroner får også sitt navn som takk på plakettveggen utenfor Intility Arena. 

En stor takk til alle

Uansett hva du velger så er alle hjertelig velkommen tilbake på Intility Arena når situasjonen igjen tillater det, og vi gleder oss allerede til neste sesong, som i henhold til planen skal sparkes i gang i begynnelsen av april neste år.

NB! Sesongkortsalget for neste år vil starte som vanlig første tirsdag i desember.

Vi håper så mange som mulig vil følge Vålerenga videre som sesongkortholder. Dette er viktig for klubben! Sesongkortholdere vil som i år ha førsterett på billetter ved restriksjoner, og vi kommer til å legge tilsvarende refusjonsordning som i 2020 til grunn om det blir aktuelt. Mer info kommer!

Annonse fra Obos-ligaen: