Billettene til Elverum-kampen lagt ut

Jakten på «Haralds pokal» fortsetter 10. august mot Elverum.

Annonse:

OBOS-ligalaget Elverum er Vålerengas motstander i den 4. runden i NM på Ullevaal Stadion torsdag 10. august klokka 18.30. 

Alle med sesongkort (Vallekort gjelder ikke) kommer inn gratis med sesongkortet sitt. Alle andre må kjøpe billetter i Sjappa eller på Ticketmaster

På denne kampen vil kun Bendit nedre/midtre og Telenor-tribunen (hovedtribunen) være åpen. Billettprisene er 200 kroner for voksne og 100 kroner for barn (5-18 år), student og honnør - uansett tribune. Alle billettene er unummererte. 

I Bendit er det inngang 4, 6 og 8 som gjelder, mens det er inngang 3 på Telenor for Vålerenga-supportere. Sesongkort vil fungere på begge disse inngangene uansett hvor på stadion du har sesongkort. 

Rullestolbrukere: Vi åpner handikapfeltet på Oddsen-tribunen (Vestbredden) i denne kampen, men resten av tribunen er stengt. Det betyr at det ikke finnes toalett- og kioskfasiliteter på denne kampen. Dersom det ønskes er eneste plassering på bakkenivå i Bendit-svingen. Billettprisen begge plasser er 100 kroner for rullestolbrukeren, mens ledsager med ledsagerbevis kommer inn gratis. 

Elverum-supportere: Dere får et eget felt på Telenor-tribunen (hovedtribunen) og bruker inngang 17. Billettprisene er de sammen som for alle andre. 

Vi håper så mange som kommer for å støtte Vålerenga på vei til cupfinalen! 

Annonse fra Obos-ligaen: