- Back to basic

Hør hva Dag-Eilev tenker før søndagens møte med Kristiansund.

Annonse:


Med alle kampene som spilles om dagen er det lite tid til trening. Eller det vil si: Gutta trener hver eneste dag, men ikke med veldig høy intensitet. Da er det begrenset hva man kan drive med av terping på spillestil etc. 

Derfor går Fagermo tilbake til basic før møtet med Kristiansund søndag kveld, og gleder seg over at det blir tid til mer coaching på feltet i neste uke. 

Hovedtreneren var veldig godt fornøyd med utfallet av kampen mot Haugesund, men han så et Vålerenga-lag som virket slitent. Det er helt naturlig, sier han. 

- Det positive er at vi vinner på en dag der vi er slitne. Vi har sett på totalbelastningen til de spillerne som har spilt mye, og den er høy. Så høy at det kommer en metning. 

Søndag kveld venter Kristiansund på bortebane, et lag Fagermo har god statistikk mot. Han vet med andre ord hva som skal til for å få med seg et godt resultat fra Nordmøre. 

- Kristiansund er et lag som er direkte og tøffe fysisk, og skal vi lykkes der må vi ta tak i ballen. Hvis vi skal matche dem på fysikk kan vi fort bli nullet ut, så jeg tror heller vi skal matche dem på kvikkhet, sier han. 

Se hele intervjuet med Dag-Eilev øverst i saken. 

Kampen mot Kristiansund har avspark klokka 18.00 og vises direkte på Eurosport Pluss og dplay. 

Toppbilde: Lemos Media

 

Annonse fra Obos-ligaen: