Aron Dønnum kommer hjem igjen!

Kantspilleren hentes tilbake til Vålerenga etter låneoppholdet i HamKam.

Vålerenga har besluttet å hente Aron Dønnum hjem igjen til høstsesongen. kantspilleren ble leid ut til OBOS-ligaklubben før sesongen og har gjort sine saker svært godt for de hvite og grønne. 

Saken fortsetter under bildet. 

Dønnum i aksjon for HamKam i NM-kampen mot IK Start (Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix)
Dønnum i aksjon for HamKam i NM-kampen mot IK Start (Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix)

Dønnum spilte 19 kamper og scora ett mål for HamKam på våren, men nå venter Vålerenga og Oslos stolthet for 20-åringen, som har kontrakt til 30. juni 2021. 

God utviklingsarena

Det sportslige apparatet har naturligvis fulgt Dønnums utvikling tett, og føler tidspunktet for å hente han hjem igjen er riktig. 

- Aron har hatt et godt opphold og en fin utvikling både offensivt og defensivt. HamKam, med spesielt trener Kevin Knappen i spissen, har gjort en god jobb og vi får en bedre spiller tilbake enn han som dro. Sånn sett ble dette utlånet godt for alle parter, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen og legger til: 

- Vi gleder oss til å få en sulten Aron tilbake i treningsgruppen, og så blir det opp til ham selv å gjøre seg fortjent til spilletid i Eliteserien etter hvert.

Dønnum trente med Vålerenga før laget tok ferie, og når de samles igjen mandag ettermiddag er han tilbake for godt. Allerede lørdag kan du se han i aksjon igjen når Vålerenga og Ranheim møtes til treningskamp på Intility Arena. 

Les mer om treningskampen nederst i denne saken. 

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: