- Jeg har fått det jeg dro for

Utleide Kristoffer Hay og Aron Dønnum har ferie fra sine klubber i OBOS-ligaen og bruker tida på å trene med Vålerenga.


Tirsdag dukket to kjenninger opp på trening på Intility Arena. Kristoffer Hay og Aron Dønnum som er utleid til henholdsvis Tromsdalen og HamKam storkoste seg på trening i varmen med gamle lagkamerater i Vålerenga. 

- Det har ikke vært en eneste sånn dag i Tromsø siden jeg reiste opp, så dette var skikkelig deilig, sier Hay. 

Kristoffer Hay var meget godt fornøyd med å være tilbake i solfylte Oslo.
Kristoffer Hay var meget godt fornøyd med å være tilbake i solfylte Oslo.

Tromsdalen har hatt en meget sterk vårsesong i Obos-ligaen og ligger per dags dato på syvende plass. Hay har spilt seg til fast plass i et forsvar som kun har sluppet inn ett mål på de fire siste kampene. 

- Som midtstopper ønsker man jo å holde nullen og vinne kamper, så det har vært en drøm så langt. Nå er vi halvveis i sesongen, så vi må bare fortsette. Det er nå alvoret starter, sier han. 

HamKam har hatt en varierende vårsesong der en rekke med seire har blitt avløst av en rekke med tap, noe som gir klubben en foreløpig 11 plass på tabellen.

Aron Dønnum har starta 12 av kampene for HamKam i vårsesongen og er godt fornøyd med tilværelsen på Mjøsas bredd:

- Jeg ble veldig godt mottatt fra starten av, og er i en fin spillergruppe fotballmessig også. Jeg føler jeg har tatt steg på de områdene jeg skulle ta steg på og har i tillegg fått masse spilletid, sier Dønnum.  

I den siste kampen før sommerferien møttes de to gutta i en tett kamp på Hamar som endte målløst. Obos-ligaen starter opp igjen 22 juli, da skal Dønnum og HamKam ta turen til Sogndal, mens Hay og TUIL tar imot Strømmen på hjemmebane.

Vi ønsker begge gutta en fin ferie og lykke til med høstsesongen! 

Se intervju med Kristoffer Hay, Aron Dønnum og toppspillerutvikler Igor Aase øverst i saken. 

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: