Årets siste hjemmekamp

Odd kommer på besøk i årets siste hjemmekamp. Les deg opp før søndagens oppgjør.

Annonse:


Endelig ruller eliteserieballen igjen etter landskampene, og vi står foran årets siste hjemmekamp på Intility Arena. Søndag klokka 18.00 kommer Odd på besøk til hovedstaden for å spille sesongens nest siste kamp. 

Odd har satt opp busser til Oslo og fyller forhåpentligvis opp bortefeltet, og sammen med våre egne supportere, samt en hel haug med barnelag fra Oslo og omegn, ligger alt til rette for en verdig årsavslutning på Intility Arena.  

Statistikk

Våre gutter har forberedt seg godt med doble treningsøkter flere ganger i uka. De ønsker å gi DEG den beste avslutninga på hjemmebane, og har i tillegg statistikken mot Odd på sin side. 

Før kampen skiller det tre poeng mellom lagene. Odd ligger på 7. plass med 39, mens Vålerenga har 36 og ligger to plasser bak på tabellen. 

Vålerenga og Odd har møttes 56 ganger siden 1951, og 27 ganger har Oslos stolthet stått igjen med full pott. På hjemmebane er også statistikken god, med 14 Vålerenga-seire mot Odd sine syv. Seks ganger har lagene delt poengene. 

Til tross for at statistikken er på Vålerengas side totalt sett, må vi noen år tilbake for å finne forrige hjemmeseier. Den kom i 2012 da vi vant 3-1 på Ullevaal stadion. 

Saken fortsetter under bildet. 

Ivan Näsberg er tilbake fra karantene og klar for årets siste hjemmekamp (Foto: Kenneth Berger)
Ivan Näsberg er tilbake fra karantene og klar for årets siste hjemmekamp (Foto: Kenneth Berger)

Troppene

Torsdag morgen var samtlige landslagsspillere tilbake på trening på Intility Arena og troppen igjen fulltallig. Mohammed Abdellaoue er nyoperert og ute i lang tid, men ellers rår Deila & co over en skadefri spillergruppe. Både Ernest Agyiri og Daniel Fredheim Holm er tilbake for fullt og jobber intenst med å finne kampformen før sesongens to siste matcher. 

Ivan Näsberg måtte stå over forrige kamp mot Sandefjord med gule kort, men venstrebacken er tilbake både fra karantene og landslagssamling med U21 før kampen mot Odd. 

For gjestenes del er sisteskansen Sondre Rossback ute med en ankelskade resten av sesongen, og det gir plass til Anders Klemensson i buret. Jone Samuelsen sona for tre gule kort i forrige oppgjør mot Stabæk og er dermed tilbake mot Vålerenga på søndag. 

Dommere

Søndagens oppgjør på Intility Arena dømmes av Tore Hansen, og dette blir hans syvende kamp der Vålerenga er ett av lagene. Forrige gang han dømte oss var i bortemøtet med Viking. 

Hansen får med seg assistenene Jon-Michael Knutsen (Løvenstad) og Øystein Simon Ytterland (Valder, IL - Fotball), i tillegg til 4. dommer: Mohammad Usman Aslam (Lier IL). 

Velkommen til årets siste kamp på Intility Arena

Eliteserien runde 29

  • Vålerenga - Odd

  • Søndag 19. november kl. 18.00

  • Intility Arena

Annonse fra Eliteserien: