– Veldig bra medlemsmøte!

Med et engasjert publikum møtte Vålerenga sine medlemmer tirsdag kveld.

Medlemmene i Vålerenga Fotball Elite ble invitert til medlemsmøte på Intility Arena onsdag kveld. Agenda for møtet var presentasjon av utviklingsavdelingen og rikets tilstand.  

– Det var et veldig bra møte. Det var profesjonelle presentasjoner og et engasjerende publikum. Jeg tror alle som var på møtet gikk derfra med en klarere tanke om hvordan vi tenker og hvorfor, sa daglig leder Erik Espeseth.

Møtet var ett av fire planlagte medlemsmøter klubben har i løpet av sesongen. På tirsdagens møte var det 51 medlemmer som hadde tatt turen.

Fem stjerner

Saken fortsetter under bildet.

Medlemsmøte VFE september 2019_VFE

Vålerenga ble tidligere denne uken tildelt fem stjerner som første og eneste klubb i Akademiklassifiseringen. De fremmøtte på møtet fikk en gjennomført presentasjon på den jobben som legges ned hver dag for å sikre fremtida til Vålerenga.

– Det var en veldig positiv respons fra medlemmene. Vi har lagt et bra grunnlag i utviklingsavdelingen de siste årene og det er viktig å få presentert dette for supporterne våre. Jeg tror alle fikk større forståelse for de store investeringene som er lagt ned i talentutviklingen, og hvordan vi i fremtiden skal skape nye stjerner til A-laget med denne måten å jobbe på. Gjennom langsiktighet med tydelige rammer og system over hvordan vi driver treningsprosessen i klubben, er jeg sikker på at Vålerenga vil tjene på dette i lang tid i årene som kommer.

Vi har valgt å dele presentasjonen så enda flere kan få se hva medlemmene fikk presentert i går. Den kan du se her (PDF-format).

Status sport

Sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen gikk gjennom det arbeidet som sportslig avdeling jobber med. Alt fra overgangspolitikken til både kortsiktige og langsiktige mål for klubben. Ingebrigtsen var svært fornøyd etter det tre timer lange møtet.

– Jeg synes det var veldig bra, og ønsker å ha flere slike møter fremover. Det var en bra dialog med gjennomtenkte og konstruktive spørsmål. Jeg synes det er flott å få konstruktive kritiske spørsmål for det gir oss en mulighet til å forklare hvorfor vi gjør som vi gjør. Det er veldig viktig å ha en bra dialog mellom klubb og medlemmene og det håper jeg vi klarer å få til flere ganger, sier han.

Vil fortelle

Styreleder Thomas Baardseng var også han fornøyd med hvordan møtet med medlemmene gikk.

– Det var et veldig godt møte. Vi har lenge planlagt å presentere utviklingsavdelingen, og nå fikk vi ekstra engasjement ettersom resultatene ikke har vært så gode i det siste. Vi ønsker å fortelle klubbens medlemmer om hvordan vi jobber innenfor de forutsetningene vi har, og vi ønsker spørsmål til det vi gjør. Møtet ga oss begge deler. Det er svært positivt. Jeg håper de som møtte opp tok med seg noe hjem. Vi fra klubb henter i alle fall inspirasjon fra slike møter.

Fornøyd medlem

En av medlemmene var Lars Erik Schou som i sin tid var med å starte bloggen Aperopet. Han var fornøyd med hva som ble lagt fram.

– Møtet var positivt, og det er bra at klubben gjør dette også når ting ikke går så bra på banen. Da er det viktigste for oss å høre hva folk tenker i klubben. Presentasjonen av junioravdelingens arbeid var veldig imponerende og en positiv overraskelse. Jeg ante ikke at klubben nå jobber så systematisk med utvikling av unge spillere.

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: