Fikk jobb hos Scandic

Deltakelsen i Jobbsjansen ga full klaff - fikk drømmejobben!

Annonse:

I september 2016 tok Jobbsjansen i Vålerenga inn et kull på 15 ungdommer mellom 17 og 25 år som ville ut i arbeid. 

En av kandidatene var en ung kvinne som gjerne ville ha arbeidserfaring - og på sikt en jobb som hotellresepsjonist.

Fra venstre: Michaela Blomqvist (Resepsjonssjef, Scandic Holberg), Vegard Aaserud (Vålerenga Fotball) og Nils Kallåk (Hotelldirektør, Scandic Holberg)
Fra venstre: Michaela Blomqvist (Resepsjonssjef, Scandic Holberg), Vegard Aaserud (Vålerenga Fotball) og Nils Kallåk (Hotelldirektør, Scandic Holberg)

Sven Ephithite, markedsansvarlig i Scandic, satte oss i kontakt med Michaela Blomqvist som jobber som resepsjonssjef på Scandic Holberg. Hun var mer enn villig til å gi den unge kvinnen en mulighet til å få økt arbeidserfaring, og innsikt i jobben som hotellresepsjonist.

Arbeidstreningen startet opp november 2016 og ved årsskifte åpnet det seg opp en ledig stilling.

Michaela Blomqvist forteller at valget falt på kandidaten fra Jobbsjansen, med begrunnelse i at vedkommende hadde gjort en utrolig god jobb og vist seg fra en veldig god side i sin arbeidstrening – samt at hun passet veldig godt inn i arbeidsmiljøet på Scandic Holberg.

Hun ble tilbudt og takket ja til en 100% fast stilling som resepsjonist fra 1. februar 2017.

- Samarbeidet med Nils Kallåk og Michaela Blomqvist på Scandic Holberg har vært utrolig godt, og det er gledelig at de ønsker å videreføre samarbeidet når vi i februar skal ta inn nye ungdommer som vil ut i jobb, sier prosjektmedarbeider i Stiftelsen Vålerenga Fotball samfunn, Vegard Aaserud.

Jobbsjansen

  • Etablert høsten 2006

  • Nytt kull starter opp 14. februar 2017

  • Gir ungdom en unik mulighet til å få arbeidstrening

  • Prosjektet er et samarbeid med NAV Arbeid

Annonse fra Eliteserien: