Oppstart Jobbsjansen 2017

Jobbsjansen og Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn søker ungdom mellom 17 og 25 år som står uten skoleplass eller jobb.

Annonse:

Jobbsjanen har oppstart tirsdag 14. februar 2017, og dette vil gi en unik mulighet til å få arbeidstrening i klubben og hos en av våre samarbeidspartnere.

Vi søker etter engasjerte og positive ungdommer, som er motiverte til å komme seg ut i jobb. Gutter og jenter mellom 17 og 25 år, uten arbeid eller skoleplass som er bosatt i Oslo.

Ungdommene får muligheten til å skaffe seg gode referanser, bedre CV og en god arbeidserfaring hos en av Vålerenga Fotballs samarbeidspartnere 3-4 dager i uken. I tillegg vil ungdommene jobbe med aktivisering av barn og ungdom i Vålerenga Fotball.

Prosjektet er et samarbeid med NAV Arbeid og det er en forutsetning at du er registrert arbeidsledig hos NAV for å kunne delta. Praksisplass lønnes med tiltaksstønad eller dagpenger – ca. 300 kroner pr dag. Prosjektet går på dagtid og kan ikke kombineres med skole eller annen jobb på dagtid.

Har du spørsmål kan du ringe leder for Jobbsjansen Marte Edvardsen på mobil: 986 69171 eller sende e-post til [email protected]

Her finner du søknadssjema til Jobbsjansen 2017

Annonse fra Obos-ligaen: