Tøff uke for unggutta

Utviklingsavdelingen gikk på noen store tap i uka som gikk. Les deg opp her!

Mens A-laget og rekruttlaget vant sine kamper, ble det tidvis tøft for de yngste i utviklingsavdelingen. I interkrets fikk G16-laget besøk av Sarpsborg 08, og østfoldingene tok med seg alle tre poengene hjem etter 5-1-seier på Vallefeltet.

- Sarpsborg var bedre enn oss i alle fasene av spillet. Når de i tillegg har bedre innsats og vil det mer enn oss, da var vi sjanseløse. En fullt fortjent seier til S08, sier trener Tor Erik Gjertsen.

Vålerenga - Sarpsborg 08 G16 Interkrets 1-5
Vålerengas målscorer: Aleksander Tjølsen-Hansen

Buskerud - Oslo Øst 0-1 (0-0)
Målscorer: Harvir Singh

- Buskerud gjorde det vanskelig for oss ved å forsvare seg kompakt og lavt, og vi ble spillende litt for mye rundt i den første omgangen. Dette diskuterte vi i pausa og fikk justert oss bra siste halvdel, sier trener Torstien Schutte og fortsetter:

- Vi stanga lenge, men fikk til slutt betalt på en corner. Buskerud var ikke helt ufarlige på sine kontringer, men vi følte allikevel at vi hadde grei kontroll defensivt. Vi spiller bedre som
et lag og virker tryggere enn noen gang på rollene og hvordan vi skal spille. Nå må vi jobbe videre med å heve kvaliteten slik at vi kan skape enda flere sjanser mot lag som ligger lavt, avslutter Schutte.

Annonse:

Hamkam - Vålerenga G16 Interkrets 2-0

- Jeg er veldig fornøyd med prestasjonen og responsen etter S08-kampen. Gutta var veldig gode i gjenvinningsspill og skapte flere gode muligheter til og vinne kampen. Det er et oppgjør vi dominerer og styrer slik vi ønsker, men som tidligere i sesongen er vi ikke gode nok i begge bokser, sier trener Tor Erik Gjertsen.

Vålerenga - Strømsgodset G16 Nasjonal 7-0 (3-0)

Vålerengas målscorere: Josias Furaha (3), Matteo Hoang, Jonatan Nordstrøm, Magnus Bech Riisnæs og
Oliver Braude Johansen

- Jeg er veldig stolt av prestasjonen gutta leverer i denne kampen. Vi ga spillerne noen nye utfordringer før kamp, og dette løste de på en ypperlig måte, sier trener Enrique Paez og legger til:

- Med denne seieren tok de et nytt steg mot målet om å bli topp 2 i denne gruppa, og nå handler det om å være ydmyk og fortsette den harde jobben. Det er en lang sesong, avslutter Paez.

Vålerenga - KFUM G14 1. div 0-2

- Det var en morsom kamp med mange sjanser til begge lag. Vi starta litt rufsete med ballen, og evna ikke å vri spillet slik vi ønsket, men dette tok vi tak i etter pause og skapte mer etter godt kombinasjonsspill.

- Det er helt klart en av de bedre omgangene vi har spilt i år, men dessverre får vi ikke uttelling på sjansene. Selv om vi taper matchen viser gutta en innstilling som virkelig er noe å være stolt av. Vi gir aldri opp og holder oss til den planen vi har lagt, selv når det butter litt i mot resultatmessig. Dette er en styrke hos oss, og noe vi må bygge videre på.

Kommende kamper

Lørdag 18. Mai

13.00 Sarpsborg08 - Vålerenga G16 Nasjonal
1400 Halsen - Vålerenga 2
15.00 Huk - Vålerenga G14 1. div

Søndag 19. Mai

12.00 Vålerenga - Lillestrøm G19
17.30 Vålerenga - Skeid G16 Interkrets
18.00 Heming - Vålerenga G13 1. div

Annonse fra Eliteserien: