Viktig signering for Vålerenga

Utviklingsleder Thomas Hasselgren blir med ut 2019.

Vålerenga Fotball Elite og Thomas Hasselgren ble i dag enig om en forlengelse av avtalen ut 2019. 

Svensken har vært i Vålerenga siden 2012, og har gjort en fantastisk jobb med å bidra til å bygge en utviklingsavdeling som har fått frem mange talenter de siste årene. 

Annonse:

Nå gleder han seg til å ta fatt på en spennende periode for klubben som skal inn på ny stadion i løpet av året. 

- Jeg trives veldig godt i Vålerenga og er glad for å kunne forlenge tiden min her på Valle. Det jobber utrolig mange hyggelige og kompetente mennesker i klubben, i tillegg til at det er et stort engasjement her som trigger meg. Når det gjelder toppfotball og spillerutvikling er Vålerenga en av Norges mest spennende klubber, og det å få være med på dette er både utfordrende og gøy, sier Hasselgren og legger til:

-  Med ny stadion og den nye akademiklassifiseringer, der vi blant annet jobber for å få til et samarbeidsprosjekt ut i breddklubbene i Oslo, vil jeg tror at vi kommer til å bli enda bedre de kommende årene. Mitt håp er at vi skal kunne levere flere egenutviklede spillere til A-laget, og det at både Erik (Espeseth journ.anm) og Ronny er opptatt av spillerutvikling gir meg en ekstra gulrot til å jobbe enda hardere. Vi har et utrolig sterkt trenerteam i utviklingsavdelingen, og jeg tror et par av de som er der kommer til å prege norsk fotball i årene som kommer, avslutter han. 

Daglig leder i Vålerenga Fotball Elite, Erik Espeseth er svært fornøyd med å ha fått på plass en så viktig signering, og skryter av jobben Thomas Hasselgren har gjort. 

- Thomas har gjort en fantastisk jobb som ansvarlig for vår utviklingsavdeling. Han er en dyktig leder, har meget stor arbeidskapasitet, og har gjennom sin kompetanse og tilstedeværelse bidratt sterkt til de gode resultatene vi har oppnådd siste årene. Vi er glade for at Thomas nå blir med oss videre på den spennende reisen vi har lagt ut på, avslutter Espeseth. 

Annonse fra Obos-ligaen: