- Vi skal nyte det!

Endelig skal Oslo-gutta Daniel Fredheim Holm og Adam Larsen Kwarasey spille på hjemmebane.

På en flunka ny stadion med et kunstgress som innbyr til finspill, går Daniel Fredheim Holm og Adam Larsen Kwarasey rundt med stjerner i blikket. Om tre små dager spiller gutta sin første kamp på Vålerenga Kultur- og idrettspark. Deres nye hjemmebane kun et par korte stopp med T-banen fra der de vokste opp. 

- Det er en stor dag for klubben, for oss spillere og alle som bryr seg om Vålerenga. Det er viktig å ha et eget hjem, og nå får alle Vålerenga-folk noe de kan være stolte av, sier Adam Larsen Kwarasey. 

Annonse:

Daniel Fredheim Holm kom til klubben som 19-åring i 2004 og allerede da var det snakk om å bygge et eget stadion. Nå er han 32 år og føler seg privilegert som får lov til å spille her, og søndagens kamp skal nytes.

- Når man har spilt fotball lenge så er disse kampene de morsomste å spille. Det er litt ekstra press og mye trøkk rundt, sier Fredheim Holm og skryter av matta: 

- For en gammel kropp som min var jeg litt usikker på kunstgress, men det er faktisk veldig deilig å trene her. Den er myk og fin, så det er godt, avslutter han. 

Se intervjuet i vinduet under:


 

Annonse fra Obos-ligaen: