- Vi skal avslutte med stil

Magnus Lekven gleder seg til oppgjøret mot gamleklubben og vet veldig godt hva Fagermo & co kommer med.

Annonse:

Det drar seg for alvor mot vinter på Valle, og gutta er dressa opp i både lue og bøff. Det betyr én ting: Sesongen går mot slutten. 

- Man merker det nærmer seg sesongslutt, både på været og på gutta, men vi gleder oss til å avslutte bra og revansjere den svake kampen mot Sandefjord sist, sier Magnus Lekven. 

Spilleren med 103 kamper for Odd er klar til å ta imot gamleklubben på Intility Arena 19. november, og vet hva som venter når Fagermo & co kommer til hovedstaden. 

- Det er klassisk 4-3-3 og mye innlegg fra kant. Vi må stoppe det de er gode på og samtidig skape mange flere sjanser enn vi gjorde mot Sandefjord. Vi har gjort det bra her hjemme i de siste kampene og vi liker oss godt her. Det er en deilig arena og en deilig bane. Vi vet hva vi kan, så det er vår jobb å få det ut, sier midtbanespilleren. 

Vålerenga-gutta er midtveis i en forholdsvis hard treningsuke, med to økter om dagen og internkamp  torsdag morgen. I helga tar de fri, men er tilbake mandag for å starte forberedelsene inn mot årets siste hjemmekamp. 

Se intervjuet med Magnus Lekven i vinduet under: 


Annonse fra Obos-ligaen: