Vi er seriemestere!

Vålerengas rekruttlag slo Halsen 6-0 søndag kveld og rykker dermed opp til PostNord-ligaen.

Med seieren klatret Vålerenga opp på 58 poeng – ti poeng over Ørn-Horten på andreplass med tre kamper igjen å spille. Dermed er det ingen tvil: Vålerenga 2 er seriemestere og rykker opp til PostNord-ligaen!

Kampen mot Halsen, som lå under nedrykksstreken, ble aldri spennende. Knappe fem minutter tok det før Brede Sandmoen satte inn 1-0, og da Sander Werni la på til 2-0, Fredrik Holmé 3-0 og Werni satte inn 4-0 bare 23 minutter ut i kampen, ble det ikke mye spenning på Intility Arena.

5-0 ble det rett før pause gjennom et selvmål før Sandmoen satte inn sitt andre, og Vålerengas sjette, fra straffemerket midtveis i den andre omgangen.

Resten av kampen ble en parademarsj før (den alkoholfrie) champagnen kunne sprettes rett etter kampslutt.

Vi kommer tilbake med bilder og video av feiringa mandag.

Kampfakta:

Vålerenga 2 – Halsen 6-0 (5-0)

Intility Arena. 122 tilskuere.

Mål: 1-0 Brede Sandmoen (5), 2-0 Sander Werni (13), 3-0 (Fredrik Holmé (21), 4-0 Werni (23), 5-0 Selvmål (37), 6-0 Sandmoen (str. 65).