Våre utlånte spillere – uke 37

Slik gjorde våre utlånte spillere det i uka som var.

Peter Michael scoret i debuten for Skeid, men det ble likevel tap for Tom Nordlies mannskap i byderbyet mot KFUM.

Eliteserien

Viking slo Odd 2-0 søndag, men det var uten Samúel Kari Fridjónsson som var suspendert. Viking passerte Vålerenga på tabellen med seieren og lagene møtes på Intility Arena søndag klokka 18.00. Kjøp billetter her!

I Molde spilte Fitim Azemi hele kampen for Tromsø, men måtte se hjemmelaget stikke av med seieren 3-0. Tromsø møter Strømsgodset hjemme søndag.

OBOS-ligaen

Peter Michael gikk på lån til Skeid for en drøy uke siden og markerte seg nærmest umiddelbart i lokaloppgjøret mot KFUM på Ekeberg. Hjemmelaget ledet 1-0 da Michael ble spilt alene med keeper. Han lobbet ballen elegant i kassa og det sto 1-1. KFUM økte til 2-1 etter 75 minutter og Michael ble byttet ut kort tid etter. KFUM vant kampen 2-1 og sendte Skeid under nedrykksstreken. Skeids neste kamp er på Intility Arena onsdag mot Sogndal.

Ull/Kisa kjempet lenge om kvalikplass som ville gi laget muligheten til å spille i Eliteserien neste år, men har slitt med formen i det siste. Kun én seier på de siste ni kampene har det blitt, og søndag ble det nytt tap da Ham-Kam vant 2-0 på Hamar. Sakarias Opsahl startet igjen kampen på benken, og kom inn åtte minutter før slutt. Opsahl har bare fått 71 minutter fordelt på fire kamper siden overgangen til klubben i slutten av juli.

PostNord-ligaen

Bærum ledet 3-1 ett kvarter før slutt borte mot Florø, men kampen endte til slutt 3-3 etter at hjemmelaget utlignet minuttet før full tid. Leo Cornic spilte som vanlig hele kampen for bæringene. Bærum møter Elverum hjemme i neste runde lørdag.

Tabelljumbo Oppsal møtte serieleder Grorud lørdag. Harald Martin Hauso spilte førsteomgangen for Oppsal som hadde 0-0 ved pause. Fire minutter ut i den andre omgangen gikk Grorud opp i ledelsen, men et straffespark kvarteret før slutt sikret ett poeng for Oppsal. Det er nå sju poeng opp til trygg plass med seks kamper igjen.

Norsk Tipping-ligaen

Erik Grønner er virkelig i slaget for Lyn i Vålerengas 2s avdeling 2. Han noterte seg for to scoringer i søndagens 4-2-seier over Norild, scoret Lyns ene i 2-1-tapet for Ørn-Horten nest sist og scoret to ganger i 4-1-seieren over Lokomotiv Oslo tredje sist.  Lyn ligger midt på tabellen og møter nettopp Vålerenga 2 på Intility Arena mandag om en uke.

I avdeling 6 voktet Petter Karlsen nok en gang buret for Gjelleråsen i hjemmekampen mot Skjervøy. Han måtte riktignok se en ball gå i nettet etter bare to minutter, men Gjelleråsen sikret seg ett poeng kvarteret før slutt etter et mål av Markus Stokken Kaasa, sønn av Kjell Roar.

Primera Division

I Uruguay spilte Felipe Carvalho hele kampen for Nacional i byderbyet mot Liverpool Fútbol Club. Seieren var den første kampen i finalespillet og Nacional topper tabellen etter storseieren.

Toppbilde: Peter Michael scoret for Skeid mot KFUM. Foto: Anders Vindegg/Skeid.no