Vålerenga tapte i Sarpsborg

Spilte treningskamp lørdag formiddag.

Treningskampen ble spilt i Sarpsborg på deres nye kunstgressmatte. Med gradestokken godt over 20-tallet, ble den gjennomført i tre perioder á 30 minutter. Til slutt vant hjemmelaget 1-0, men alle gutta fikk seg en god gjennomføring før Kristiansund venter på Intility Arena søndag om en drøy uke.

Farlig frampå

Aron Dønnum Sarpsborg 08 trening_kb
Aron Dønnum i kampen mot Sarpsborg 08. Foto: Kenneth Berger

Hjemmelaget var skarpest innledningsvis i den første perioden, men Vålerenga kom seg utover i kampen. Herolind Shala driblet seg gjennom hele forsvaret, men skuddet gikk like til side for mål. På overtid var Bård Finne nære på en corner, men keeper fikk slått ballen over mål. Det sto 0-0 etter første periode.

I midtperioden tok Vålerenga mer over kampen. Laget hadde ballen mest og skapte de største sjansene. Farligst var duoen Sam Adekugbe og Finne. To ganger kom den kanadiske backen seg fri, la ut 45 grader til Finne, men scoring ble det ikke.

Avgjort i sisteperioden

Ivan Näsberg Sarpsborg 08 trening_kb
Ivan Näsberg spilte hele kampen. Foto: Kenneth Berger.

Sisteperioden ble preget av mange bytter på begge lag som gjorde at noe av rytmen forsvant. Nå var det igjen Sarpsborg 08 som hadde de fleste sjansene, og scoret også kampens eneste mål et kvarter før slutt minutter. Lars Jørgen Salvesen fyrte av fra hjørnet av 16-meteren og i mål bak Kjetil Haug.

Dermed endte kampen 1-0 til Sarpsborg 08.

Sarpsborg 08 - Vålerenga 1-0 (0-0, 0-0, 1-0)