Vålerenga møter Manchester United!

Storklubben kommer til Oslo og Ullevaal stadion 30. juli.

Som en del av oppkjøringen til Premier League-sesongen 2017/18 skal Manchester United finpusse formen mot Vålerenga på Ullevaal stadion 30. juli kl. 19.00.

Manchester United skal blant annet møte Barcelona, Real Madrid og Manchester City i sommer, så Vålerenga er i et celebert selskap når José Mourinhos mannskap kommer til hovedstaden.

Lagene møttes i Oslo sommeren 2012, i et oppgjør som endte målløst, og United ble seriemestere i England påfølgende sesong.

De røde djevlene, som fortsatt kjemper om sitt første Europa League-trofé, stiller med sitt sterkeste tilgjengelige mannskap på Ullevaal.

For Vålerenga blir dette siste test før høstsesongen i Eliteserien starter, og en av klubbens siste kamper på Ullevaal før de flytter til den nye stadion på Valle.

Hovedtrener Ronny Deila gleder seg naturligvis til oppgjøret.

- Vi er stolte over å få en så stor klubb som Manchester United på besøk. Våre spillere får en gylden anledning til å vise seg frem for et stort publikum, og samtidig målt krefter mot noen av verdens beste spillere, sier Deila.

Prounite står som arrangør av kampen og alle henvendelser skal rettes til dem. 

Billetter til kampen legges ut for åpent salg på Ticketmaster 10. mai kl. 09.00. 

Vålerengas sesongkortinnehavere og frivillige vil få rabatterte priser og muligheten til å kjøpe billetter før det åpne salget starter. Mer informasjon om dette kommer senere. 

Annonse fra Eliteserien: