moa_hccf.JPG

Før kampen mot IFK Mariehamn

MARBELLA: De finske mesterne er lagets siste motstander på Marbella (OBS: Kampen spilles kl. 16.00)

Annonse:

Et to ukers treningsopphold nærmer seg slutten, og Vålerenga har hatt et strålende utbytte av leiren. Nå forbereder laget seg til siste kamp på Marbella for denne gang.

Med 3-1-seier over kinesiske Hebei China Fortune i første match, ble det 1-2-tap for hviterussiske Shakhtyor Soligorsk i den andre.

Søndag 5. mars venter IFK Mariehamn på Marbella Football Center, og kampen er flyttet fra 17.30 til 16.00 (Oppgjøret sendes dessverre ikke på TV).

Bård Finne har kommet godt i gang med sin nye tilværelse i Vålerenga (Foto: VIF Media)
Bård Finne har kommet godt i gang med sin nye tilværelse i Vålerenga (Foto: VIF Media)

Bård Finne har fått noen treninger med laget, og får sin debut i blått i søndagens kamp. Angrepsspilleren har sklidd godt inn i gruppa og trives blant sine nye lagkamerater.

- Jeg har blitt veldig godt tatt imot, og har hatt noen fine dager her på Marbella. Nå gleder jeg meg veldig til å debutere for Vålerenga, sier Finne.

Daniel Fredheim Holm er tilbake i full trening, og 31-åringen er klar for sin første kamp fra start siden førsteomgangen mot Asker i januar. Selv føler han seg bedre enn på lenge.

- Jeg har fått veldig god oppfølging av det medisinske apparatet i vinter, og ting kjennes veldig bra ut nå. Det er godt å få spille fotball med gutta igjen, og jeg gleder meg til å kunne bidra i kamp, sier Fredheim Holm.

Vålerenga - IFK Mariehamn

  • Søndag 5. mars kl. 16.00

  • Marbella Football Center

I dag (lørdag 4. mars) fyller Felix Horn Myhre 18 år, og ungutten fikk både sang og applaus på dagens spillermøte:


Annonse fra Obos-ligaen: