Vålerenga forsterker det medisinske apparatet

Fysioterapeut Carl Fredrik Birkemo er ansatt fra 1. januar.

Annonse:

Vålerenga har i dag blitt enig med Carl Fredrik Birkemo om en treårsavtale som klubbens fysioterapeut. Han skal ha ansvaret for både skadeforebygging og den fysiske treningen sammen med blant andre Eirik Bjærke.

Vi har ambisjoner om å bli best på skadeforebygging og fysisk trening, og jeg er derfor veldig glad for å få Carl Fredrik med på laget.

— Ronny Deila
Birkemo har de siste årene vært fysioterapeut i Stabæk, i kombinasjon med Norges U18-landslag, og har også erfaring fra Kongsvinger. Nå gleder han seg til å komme til Vålerenga og jobben som venter her. 

- Jeg har hatt en veldig fin tid i Stabæk, men nå ser jeg frem til å ta fatt på nye utfordringer i Vålerenga. Jeg gleder meg til å komme i gang med det teamet som er her nå, både trenere og spillere, sier Birkemo. 

I desember ble det klart at Amund Skiri kommer inn som ny assistenttrener, og nå utvides altså støtteapparatet med en ny person i det Ronny Deila omtaler som det prestasjonsfremmende teamet.

Hovedtreneren er tydelig på hvorfor Birkemo hentes til Vålerenga, og skryter av 35-åringen. 

- Først og fremst er Carl Fredrik en veldig dyktig og god mann. Han har opparbeidet seg mye erfaring etter mange år i fotballen, han er sulten, lærevillig og flink på benken. Vi har ambisjoner om å bli best på skadeforebygging og fysisk trening, og jeg er derfor veldig glad for å få han med på laget, sier Deila.

Vi ønsker Carl Fredrik hjertelig velkommen til Vålerenga!

Carl Fredrik Birkemo

  • Født: 20. oktober 1981

  • Tidligere klubber: Kongsvinger, Stabæk

  • Utdanning: Fysioterapeututdannelsen i Odense

Annonse fra Obos-ligaen: