Vålerenga ansetter kommersiell leder

Espen Østerhaug (32) kommer fra Viasat og blir kommersiell leder i Vålerenga.

Annonse:


For å styrke Vålerengas kommersielle potensial har klubben nå ansatt Espen Østerhaug. 

Vålerenga er en klubb med god fart inn i fremtiden.

— Espen Østerhaug, kommersiell leder i Vålerenga (fra 1. juli)
 32-åringen kommer fra stillingen som markedssjef i Viasat AS, og gleder seg til å ta fatt på den spennende jobben som venter på Valle. En av hans viktigste roller blir å styrke og utnytte de mulighetene som ligger i klubben og byen.  

- Jeg blir ansvarlig for alt av salg og markedsføring, og skal bidra til å styrke Vålerenga som merkevare. I tillegg vil det være et stort fokus at stadion som bygges rett bak her er full, sier Østerhaug og legger til: 

- Vålerenga som klubb, som hovedstadslag har alle forutsetninger for å ha full arena hver kamp, og potensialet i Oslo er kjempestort. I tillegg er det en positiv vind rundt Vålerenga om dagen, med ny stadion, ny administrativ og sportslig ledelse. Det er rett og slett en klubb med god fart inn i fremtiden. 

En av dem som kommer til å jobbe tett med vår nye kommersielle leder er Erik Espeseth. Han gleder seg over å fått på plass Østerhaug i det som blir en svært viktig rolle i klubben. 

- Vi har vært opptatt av å få på plass en ung og dynamisk kommersiell leder, med komplementære ferdigheter i forhold til den gode kompetansen som finnes på huset fra før. Vi mener det er positivt at han kommer fra mediebransjen, hvor han blant annet har jobbet med kanalstrategier og kapitalisering på kjente merkenavn som UEFA Champions League, La Liga og NHL, sier Espeseth og legger til:

- Han har svært gode resultater å vise til, ikke minst med tanke på forretningsutvikling – og vi ser med forventning frem til hans oppstart.

Espen Østerhaug tiltrer stillingen 1. juli, men vi benytter anledningen til å ønske han hjertelig velkommen til Vålerenga

Se intervjuet øverst i saken. 

Fakta

  • Navn: Espen Østerhaug

  • Født: 14.01.1985

  • Fra: Lørenskog

  • Kommer fra stillingen som markedssjef i Viasat AS

  • Ansatt som kommersiell leder i Vålerenga

Annonse fra Obos-ligaen: