Tommy Berntsen klar for tre nye år

Juniortreneren får også det sportslige ansvaret på nye Valle Hovin videregående skole.


Tidligere Eliteseriespiller, Tommy Berntsen har vært junior- og rekruttrener i Vålerenga de siste to årene, og fredag ble det klart at 43-åringen blir med ut 2019. 

I tillegg til trenerrollen i Vålerenga skal Berntsen ha hovedansvaret for den sportslige satsinga på Valle Hovin videregående skole de neste tre årene. 

Fornøyd rektor

Valle Hovin Videregående skole skal stå ferdig høsten 2017. Her vil det være en toppidrettslinje med dyktige trenere, fantastiske fasiliteter og muligheter for å skape et nytt og unikt miljø. 

Annonse:
Trine Øiseth, rektor ved skolen er veldig fornøyd med å få på plass en trener med både erfaring fra Elitserien som spiller samt Norges høyeste trenerutdanning, UEFA Pro Lisens. 

- Vi er naturligvis veldig glad for at Tommy Berntsen er klar for oss. Han har et navn i fotball-Norge og står for kvalitet, samtidig som han har en appell til unge spillere, sier Øiseth og legger til:

- Vi kjenner Tommy som ergjerrig og ambisiøs både fra tiden som spiller, men også de tankene han har for den nye skolen. Vi gleder oss veldig, avslutter Øiseth. 

Følg gjerne Valle Hovin VGS på Facebook

Får det overordna ansvaret

Hovedpersonen selv vokste opp med juniorfotball i Vålerenga, og han innrømmer at det å få være juniorspiller i Vålerenga i dag er tusen ganger bedre. 

Nå gleder han seg til å ta fatt på enda en ny utfordring, der han får det overordna ansvaret for det sportslige opplegget på nye Valle Hovin videregående skole.

Individuell tilpasning og god oppfølging av hver enkelt spiller blir en av hans viktigste oppgaver. 

- Det blir veldig spennende, og vi har satt sammen et godt team der borte. Det blir interessant å se hvem som søker seg dit og hvem som kommer inn. Jeg har en spennende tid i vente, sier Berntsen.

Gleder seg til sesongen

Skolen åpner først i august, og selv om det er mye som skal forberedes til den tid har han fullt opp med juniorlaget til Vålerenga hver eneste ettermiddag og helg. Med en cupfinale i 2016 er målet satt også denne sesongen. 

- Vi kan ikke ha et mål om å bli dårligere enn i fjor, så vi har som ambisjon om å komme dit igjen. Vi har utrolig mange spennende unggutter, det trenes bra og de er tipp topp motiverte og sultne. Foreløpig ser det veldig bra ut, avslutter Berntsen. 

Utviklingsleder Thomas Hasselgren er svært fornøyd med signeringen av Berntsen, og tror samarbeidet med den nye skolen blir bra. 

- Vi er veldig glad for at Tommy fortsetter hos oss. Han har tilført mye både til spillere og oss i trenergruppen. Nå skal han i tillegg jobbe på Valle Hovin VGS som innebærer at vi får enda tettere dialog med våre spillere der, sier Hasselgren. 

Vi ønsker Tommy og resten av juniorgruppa lykke til med årets sesong! 

På bildet f.v: Rektor ved Valle Hovin VGS, Trine Øiseth, Tommy Berntsen og assisterende rektor ved Valle Hovin VGS, Espen Sandnes Frøystveit.

Valle Hovin VGS

  • Åpner august 2017

  • Studiespesialisering og toppidrett

  • 150 elever skoleåret 2017/2018

  • 500 elever fra 2019 - 2020

  • Skolen vil ha toppidrett, studiespesialisering og et eget tilbud til elever i oppfølgingstjenestens målgruppe

Annonse fra Obos-ligaen: