Tollås og Fredheim Holm tilbake mot Odd

Duoen har sona ferdig karantenen og er klare for lørdagens bortekamp i Skien.

Tross en bunnsolid forestilling mot serielederen forrige runde, endte det med 2-3-tap på Intility Arena. Nå er det Dag Eilev Fagermos mannskap som skal få bryne seg på et Vålerenga i form.

Annonse:

Jonatan Tollås Nation og Daniel Fredheim Holm måtte stå over oppgjøret mot Rosenborg, men mot Odds Ballklubb er gutta tilbake i troppen. 

Ivan Näsberg sliter fortsatt med lysken og rekker ikke oppgjøret på Skagerak Arena. I tillegg er som kjent både Enar Jääger og Peter Godly Michael ute resten av sesongen med korsbåndsskade. 

Mohammed Abu forlot banen etter gjentatte smeller på søndag, og det er fortsatt usikkert om han rekker kampen på lørdag. 

Frivilligtur

Vålerenga arrangerer tur for alle sine frivillige hvert eneste år, og denne sesongen er det Skien og Skagerak Arena som er destinasjon. Gjengen reiser allerede fredag, og inntar stadion for å heie frem gutta lørdag kveld. 

Flere busser med supportere reiser også sørover, og vi satser på et like fullstappet bortefelt som i 2017. 

KJØP BILLETTER HER

Vålerengas tropp

  • Keepere: Adam Larsen Kwarasey, Kristoffer Klaesson

  • Forsvarsspillere: Amin Nouri, Jonatan Tollås Nation, Felipe Carvalho, Sam Adekugbe

  • Midtbanespillere: Daniel Fredheim Holm, Erik Israelsson, Abdisalam Ibrahim, Magnus Lekven, Samuel Kari Fridjonsson, Mohammed Abu, Magnus Retsius Grødem, Felix Horn Myhre

  • Angrepsspillere: Sam Johnson, Chidera Ejuke, Aron Dønnum, Bård Finne

Se kampen på ØST

Kampstart på Skagerak Arena er klokka 18.00. For de av dere som skal se kampen i Oslo, anbefaler vi å legge turen til ØST. Der kan du kombinere kampen med et deilig måltid og hyggelig selskap sammen med andre Vålerenga-supportere. 

Oppgjøret sendes direkte på Eurosport Norge. 

Annonse fra Obos-ligaen: