Styrker markedsavdelingen

Mehran Amundsen-Ansari er ansatt som salgssjef i Vålerenga Fotball AS. Dermed har vi et team med to salgsjefer i bedriftsmarkedet!

Annonse:

Mehran Amundsen-Ansari kommer fra stillingen som markedssjef i Ham-Kam, der han har gjort en oppsiktsvekkende god jobb. Han er ansatt i Vålerenga Fotball AS med oppstart senest 1. mai.

Erik Espeseth har dermed på plass en markedsavdeling med de to salgssjefene Glenn Jensen og Mehran Amundsen-Ansari, som sammen med prosjektleder Camilla Johansen skal jobbe med bedriftsmarkedet fremover.

En drøm som går i oppfyllelse

Mehran har jobbet i fotballen noen år, og tar nå steget fra OBOS-liga klubben Ham-Kam til Intility Arena.

- Jeg gleder meg veldig til å bli en del av den flotte gjengen på Valle, lære og samarbeide med Glenn, Camilla, Erik og resten av gjengen som er der i dag. HamKam har vært et flott sted for meg å vokse de siste tre årene, men nå gleder jeg meg sykt til å bidra for Vålerenga! Dette er virkelig en drøm som går i oppfyllelse for en som har heiet på Vålerenga siden tidlig i barndommen, sier vår nye salgssjef.

Han har bodd på Oppsal siden 2009, har gått på Vålerenga-kamper siden 2000, og skal nå forsterke administrasjonen på Intility Arena.

- Jeg gleder meg til å forsterke markedsteamet med Glenn, Camilla, Erik og resten av gjengen som jobber til daglig på Intility. Her har det blitt jobbet veldig godt de siste årene, og sammen skal vi få det enda bedre i tiden fremover, sier Amundsen-Ansari.

Skal jobbe med nysalg

Daglig leder Erik Espeseth er fornøyd med ansettelsen.

- Vålerenga er en utfordrer i godt driv og med en god utvikling, og i denne posisjonen har vi vært ute etter å styrke oss på salgssiden. I ulike fora i regi av Norsk Toppfotball har mine folk blitt kjent med han. Vi har også fått spilt inn hans navn fra andre på en svært positiv måte, sier Espeseth.

I Mehran Amundsen-Ansari har Vålerenga ansatt en medarbeider som allerede har gode resultater å vise til på Hamar. Den nye salgssjefen skal primært jobbe med nysalg når han kommer på plass 1. mai.

- Han blir ansatt som salgssjef, og vil i tospann med vår andre salgssjef Glenn Jensen primært jobbe med salg av samarbeidsavtaler og hospitality. Hans primæransvar vil være nysalg, sier Espeseth.

Amundsen-Ansaris bakgrunn som tribunesliter på Vålerenga-kamper har ikke vært avgjørende for ansettelsen.

- Det skader absolutt ikke at Mehran er glad i Vålerenga, det gir en viss trygghet i det at han kommer til å gi alt i sitt virke. Men det viktigste er at han på generelt grunnlag er interessert i bransjen og at han har god kompetanse ift. den jobben han skal bekle, sier Espeseth.

Spilte mot Vålerenga i cupen

I 2016 møtte Mehran Amundsen-Ansari Vålerenga i cupens første runde, som spiller og sportslig leder for Løten. Kampen endte 1-4 på Løten kunstgress, og er et fint minne.

- Jeg trodde ikke jeg kunne oppleve noe større enn å spille fotball foran Klanen, men det å få lov til å jobbe i og være med å utvikle klubben i mitt hjerte er større enn hva jeg kan sette ord på. Noe jeg virkelig er stolt av, sier Mehran Amundsen-Ansari.

Den kombinerte rollen som sportslig leder og keeper i Løten innebar også alt fra å løpe rundt med mer pølser til kioskene til å stadig oppdatere Løtens Twitter-konto med vittigheter og det siste fra kampen! Han var keeper i en omgang, og det var nok de 45 minuttene han sto mest rolig den dagen.

Nå skal han løpe ned dørene til potensielle samarbeidspartnere i Vålerenga i stedet, og det gleder vi oss til. Vi ønsker Mehran velkommen til Vålerenga.

Mehran Amundsen-Ansari og Glenn Jensen
SALGSTEAM: Mehran og Glenn er våre salgssjefer i bedriftsmarkedet.

 

Annonse fra Eliteserien: