Storseier for Vålerenga 2

Rekruttene lå under 0-1, men snudde kampen etter pause og vant til slutt 4-1 over Bærum.

Vålerenga 2 fikk besøk av Bærum i Vallhall mandag kveld, og det var gjestene fra Sandvika som kom best igang. Moses Dramwi Mawa satte inn 1-0 på corner fem minutter før pause og sørga for at Bærum gikk i garderoben med ledelse.

Rekruttrener Gard Holme gjorde et rent spissbytte i pausa og fikk betalt allerede tre minutter ut i andreomgang.

Kaptein Christian Borchgrevink slo innbytter Henrik Kjelsrud Johansen igjennom på høyresida, og med en god førstetouch fikk spissen skutt ballen inn i det lengste hjørnet forbi Sondre Golden Midtgarden.

Vålerenga fikk den best tenkelige starten på andreomgang og fortsatte å male på for nummer to. Kun gode redninger av Bærums sisteskanse hindra en tidligere ledelse til rekruttene, men da Ernest Agyiri lada skuddfoten inne i sekstenmeteren etter 76 minutter, måtte Midtgarden kapitulere.

Ti minutter senere fikk Samuel Fridjonsson en hel banehalvdel for seg selv, og islendingen gjorde alt riktig alene med keeper og sendte Vålerenga opp i 3-1-ledelse fire minutter før slutt.

Henrik Kjelsrud Johansen avslutta en perfekt omgang med å putte sitt andre for kvelden og Vålerengas fjerde, og sørga dermed for tre fortjente, og ikke minst viktige poeng i Vallhall.