Skyter du bedre enn «Moa»?

I Fanzone før Molde-kampen søndag kan du vinne mange, flotte premier – og utfordre «Moa» i fotballdart!

Annonse:

Fanzone er ikke bare en leikegrind for barna, men også en mulighet for alle uansett alder til å teste dine egne ferdigheter i ulike konkurranser – og vinne masse forskjellige premier! Og hvorfor ikke benytte anledninga til å utfordre kompisgjengen? Et veldig populært veddemål er at taperen må spandere en runde på ØST…

Før Molde-kampen søndag, kommer «Moa» til Altibox-standen for å prøve seg i fotballdart. Se utfordringa til spissen i videovinduet under:

(Saken fortsetter under videoen)


 

«Moa» kommer altså cirka klokka 18.30 til Fanzone, og der kan du både prøve fotballdart selv, eller du kan slå av en prat med en av Vålerengas største profiler! Fanzone åpner alltid to timer før kampstart, så på søndag er alt klappet og klart klokka 18.00 (kampstart er klokka 20.00).

Mange konkurranser

På søndag kommer flere av Vålerengas samarbeidspartnere med forskjellige konkurranser: Alt ifra ja/nei-spørsmål og minigolf til fotballblink. På søndag kan du blant annet vinne:

  • Hotellovernatting på et valgfritt Scandic-hotell i hele landet
  • Vålerenga-drakter
  • Gavekort på middag for 10 (!) personer på ØST
  • Og mye, mye mer!

Gratis kaffe!

(Saken fortsetter under bildet)

Vi er på tampen av oktober, det er sent avspark, det er kaldt, så hvorfor ikke varme kroppen med en kopp gratis kaffe fra Pelican Rouge? De serverer 15 millioner kopper kaffe hver eneste dag, og man kan til og med kjøpe kaffe fra dem via deres egen nettbutikk. Du fortjener en kopp ordentlig god kaffe før du reiser på jobb!

I tillegg til gratis kaffe kan du kjøpe kortreist gourmetmat i en av våre to foodtrucks. 4 Gringos tilbyr meksikansk mat som selv meksikanerne kan gå god for, mens Go´grilla har alt fra knallgode burgere til søtpotetfries. Og på stadionpuben ØST kan du kose deg med pizza, burger og chili con carne med leskende drikke til.

Nevnte vi konkurranser?

Her er noen av konkurransene man finner i Fanzone på søndag:

Ja/nei-konkurranse med Peugeot

Fra scenen har man en konkurranse hvor man står langs et langt tau og skal svare ja eller nei på spørsmålene som kommer. Går du på riktig side av tauet, er du med til neste spørsmålsrunde – elt til det kun er én vinner igjen. Og vinneren får en hotellovernatting på et valgfritt Scandic-hotell (vi anbefaler Scandic Helsfyr med panoramautsikt over Intility Arena!).

DNB Fotballblink

Vålerengas generalpartner, DNB, stiller som vanlig opp med en egen fotballblink ideell for å teste om du er like treffsikker som Herman Stengel.

Det hele avsluttes med en superfinale!

Hurtigruta Carglass Minigolf

Mange av våre supportere spiller golf, men hvordan er evnene når det er snakk om minigolf? Riktignok uten vindmølle, men det er vanskeligere enn hva man tror!

Coca Cola Shootout

Med ulik poengsum for de forskjellige blinkene, gjelder det her å samle opp så mange poeng som mulig for å kvalifisere seg for finalen. Er du Simen Juklerød er det jo bare å legge ballen der det alltid er ledig: I krysset!

Altibox/Viken Fiber Fotballdart

En stor darttavle, en fotball som fester seg på tavla når man skyter, og resten sier seg selv. Går du for bullseye eller en trippel 20? På søndag kommer «Moa» innom i 18.30-tida for å sette standarden, og så er det opp til deg for å gjøre det bedre. Tar du utfordringa?

Triksekonkurranse med Vålerenga Samfunn

Vålerenga hadde ikke vært Vålerenga uten verdens beste samfunnsavdeling! I OBS Bygg-ballbingen kan man teste trikseferdighetene sine, og er du god nok, kan du vinne en splitter ny Vålerenga-drakt!

Gratis Vålerenga-drakt fra Fjordkraft

Dette er ingen konkurranse, men et generøst tilbud fra en av landets raskest voksende strømleverandører: Fjordkraft. Bytter du strømleverandør til Fjordkraft får du ikke bare garantert billigst strøm i kontakten gjennom Norges eneste «Prismatch» – du får også en Vålerenga-drakt! Dette gjør du på nett på denne adressen: www.fjordkraft.no/vif-drakt

Besøk av A-lagsspillere og måloppdateringer

Flere av A-lagsspillerne som ikke er i troppen til kampen mot Molde, stikker innom Fanzone for å snakke med supporterne, skrive autografer og ta selfier. Vår speaker fra Eventpartner holder alle oppdatert med målene som kommer i de andre eliteseriekampene, mens musikken er spesiallagd for Vålerenga av selveste DJ Jan Gunnar Solli.

Med strålende høstvær i vente er det ingen grunn til å komme på Intility Arena i siste liten. Besøk Fanzone fra klokka 18.00, og se hvorfor tre av fem publikummere i Eliteserien kommer ekstra tidlig på kampene denne sesongen!

Vel møtt!

Annonse fra Obos-ligaen: