Skaret og Aarstad for Norge G17

Tapte torsdagens kamp mot Sverige.

Vålerenga-gutta Brage Skaret og Trygve Solberg Aarstad spilte hele kampen for Norge G17 mot Sverige G17 i en vennskapsturnering i Sundsvall i Sverige.

Kampen, som ble spilt foran hele 1.524 tilskuere, startet på verst tenkelig vis for de norske gutta. Svenskene tok ledelsen rett fra avspark og doblet ledelsen etter bare ni minutter. 3-0 kom i en periode Norge angrep for å få en redusering, men den kom først seks minutter før slutt. Kampen endte med 3-1 til Sverige.

Allerede lørdag blir det en ny mulighet til å vise seg frem når Østerrike er motstander, mens Irland venter i den neste kampen mandag.

Toppbilde: Brage Skaret (nummer 3) og Trygve Solberg Aarstad (nummer 7) spilte hele kampen for Norge mot Sverige. Foto: fotball.no.