Seier: Camara og Dønnum med fine mål

VÅLERENGA-NORRKÖPING 2-1: Kampens øyeblikk var da Sahraoui spilte igjennom Dønnum som scoret! Her er vårt kamprapport.

Vålerenga startet kampen slik:

Første omgang

Vålerenga var friske de første minuttene, og skapte flere småfarligheter helt i begynnelsen av kampen. Svenskene fikk tak i ballen først etter rundt fem minutter, men da jevnet det seg også ut. De første tjue minuttene forløp uten annet enn småmuligheter for lagene.

Etter 22 minutter spilte Osame Sahraoui Aron Dønnum nydelig i gjennom. Alene med keeper satte han ballen rolig under keeper og sikkert i mål. 1-0 til Vålerenga!

Treningskampen fortsatte videre uten det helt store festfyrverkeriet. Vålerenga var solide bakover, og hadde klart mest ball. Lekven gjorde en god innsats i en litt uvant indreløperrolle, og meldte seg absolutt på i kamp om den plassen også i år. Felix Horn Myhre var god i den sentrale rollen.

Sahraoui markerte seg som omgangens kanskje beste spiller, og hadde også et ganske farlig skuddforsøk, men det ble ikke flere mål i første omgang.

Andre omgang

Vålerenga gjorde følgende bytter i pausen.

• Ut: Peter Michael, Osame Sahraoui, Bård Finne, Kjetil Haug
  • Inn: Mattijas Vilhjalmsson, Sakarias Opsahl, Ousmane Camara, Kristoffer Klaesson

Et halvt minutt ut i andre omgang får innbytter Camara ballen på 20 meter. Han drar seg inn og skyter utagbart til høyre for keeper. 2-0 til Vålerenga!

Vålerenga fortsatte omgangen med å ha god kontroll på svenskene. Unge Brage Skaret skal ha sin del av æren for det. Etter 60 minutter komme en rekke nye bytter:

• Ut: Samuel Adekugbe, Christian Borchgrevink, Aron Dønnum, Johan Lædre Bjørdal, Magnus Lekven, Felix Horn Myhre
  • Inn: Amin Nouri, Ivan Näsberg, Mohammed Abu, Oscar Opsahl, Brede Sandmoen, Sander Werni

Kampen var jevn og forholdsvis rolig etter alle byttene. Etter 77 minutter reduserte imidlertid Norrköping til 2-1. Et upresset skudd fra 16 meter gikk via stolpen og inn, utagbart for Kristoffer Klaesson.

Tre minutter før slutt fikk Sander Werni er fin skuddmulighet. Skuddet var godt, men svenskenes gode keeper redder mesterlig.

Vålerenga vinner til slutt fortjent 2-1!