Satser på Vålerenga når de møter økt konkurranse!

Oslo Taxi går inn som hovedpartner i Vålerenga Fotball Elite.


Vålerenga Fotball Elite har i dag inngått en avtale med Oslo Taxi som gjør drosjeselskapet til hovedpartner.

Oslo Taxi har vært partner i Vålerenga før, men etter noen års fravær er de igjen tilbake der de hører hjemme - med en ny stor avtale.  

Annonse:

- Dette er veldig spennende! Vi har vært i en lengre prosess med klubben og kommet frem til fellesnevnere som skal bidra til et bærekraftig samarbeid, noe begge parter definitivt vil tjene godt på, sier markedssjef i Oslo Taxi, Lars Mollerud og legger til: 

- Vålerenga og Oslo Taxi er to store Oslo-symboler som står godt i befolkningen, og det er noe vi ønsker å forsterke ytterligere gjennom dette samarbeidet, sier han. 

Lanserer Fast Track

En av de tingene partene har kommet frem til er en fast track-løsning på Intility Arena. Dette vil sørge for at våre publikummere kommer seg raskt til og fra kamper gjennom hele året.

Det å øke den totale kampdagsopplevelsen for våre supportere er noe kommersiell leder, Espen Østerhaug er svært opptatt av. 

- I tillegg til å gå inn som en hovedpartner i klubben, lanseres det et helt spesielt taxitilbud rett utenfor stadion. Våre publikummere vil få en eksklusiv mulighet til å bli kjørt hjem, og da gjennom parkeringshuset hvor det hverken er kø eller trafikk. Med andre ord: Den raskeste veien, smiler Østerhaug. 

Saken fortsetter under bildet. 

Daglig leder i VFE, Erik Espeseth og styreleder i Oslo Taxi, Kenneth Holm er strålende fornøyd med den nye avtalen (Foto: VIF Media)
Daglig leder i VFE, Erik Espeseth og styreleder i Oslo Taxi, Kenneth Holm er strålende fornøyd med den nye avtalen (Foto: VIF Media)

To store merkevarer

Under paraplyen Oslos stolthet er det to store tradisjonsrike navn som nå inngår et samarbeid. Det er noe Østerhaug er stolt over å ha fått på plass. 

- Vi gleder oss veldig til å komme i gang med samarbeidet, og håper våre publikummere vil sette pris på, og benytte seg av, kampdagstilbudet vi nå lanserer gjennom avtalen med Oslo Taxi. 

Avtalen strekker seg ut 2020 og Oslo Taxi går inn som hovedpartner i Vålerenga fra dags dato. 

Trenger du taxi nå? Bestill her

Vi ønsker Oslo Taxi hjertelig velkommen tilbake til Vålerenga-familien!

Toppbilde: Markedssjef i Oslo Taxi, Lars Mollerud og kommersiell leder i Vålerenga Fotball Elite, Espen Østerhaug. 

Annonse fra Eliteserien: